MENÜ

John Obi Mikel'den son dakika Emre Belözoğlu açıklaması

Trabzonspor'un Nijerya'lı yıldızı John Obi Mikel, Fenerbahçe maçında Emre Belözoğlu ile yaşadığı tartışma hakkkında açıklamalarda bulundu.

John Obi Mikel'den son dakika Emre Belözoğlu açıklaması

Süper Lig'in 20. haftasında Trabzonspor, Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup ederken, 90 dakikanın sona ermesiyle tansiyon yükselmişti. Trabzonspor - BB Erzurumspor Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçı öncesi yayıncı kuruluşa konuşan bordo-mavili oyuncu John Obi Mikel, Fenerbahçe maçı sonrası yaşananları anlattı.

Haberin Devamı

Çok sayıda ırkçı mesaj aldığını söyleyen Mikel, ''Sosyal medyadaki tepkilerden dolayı çok üzgünüm. Irkçılığın futbolda kesinlikle yeri yok. Hem bana, hem çocuklarıma ve hem de kız arkadaşıma varan cümleler sarf edildi. Bunların kesinlikle bir daha futbol sahasına girememeleri lazım. Sporla ilgileri yok. 4 yaşında çocuklarım hakkında böyle şeyler söylenmesi çok yanlış. Bu yaşanmamalı, kesinlikle kabul edilemez. Üzgünüm ve çok sinirliyim. 4 yaşında 2 kız çocuğu için bunları söyleyemezsiniz.'' derken göz yaşlarını tutamadı.

'Yaşadığımız bu toplumda bu tür şeylere yer olmamalı'

Birçok destek mesajı aldığının altını çizen tecrübeli oyuncu, ''Yalnız olmadığımı gösteren mesajlar aldım. Birçok taraftarlardan, Galatasaray taraftarlarından da destekleyici mesajlar aldım. Yaşadığımız bu toplumda bu tür şeylere yer olmamalı, bunu yaşamamalıyız. Doğduğumuzda hepimiz eşitiz ve hepimiz aynıyız.'' ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

'Mağlubiyetin hayal kırıklığı nedeniyle biraz gerilim yaşandı'

Emre Belözoğlu ile yaşadığı gerginlik hakkında konuşan Mikel, ''Derbi maçı oynuyoruz. Onlar da ve biz de kazanmak isteyen taraftık. Kazanan biz olduk. Onlar da mağlubiyetin hayal kırıklığı nedeniyle biraz gerilim yaşandı. Sonrasında oyuncular arasında sorun yaşanmadı.'' dedi.

YORUM YAZ