MENÜ

Türkler'den madalya şov

Cimnastik, Tekvando ve yüzmede Türkler madalya şov yaptı. Milliler 3 branşta 13 madalya aldı!

Türkler'den madalya şov

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’na kota puanı veren Belçika Açık Tekvando Turnuvası’nda Türkiye 1’i altın 4 madalya kazandı. G2 kategorisinde düzenlenen turnuvada ülkemizi 13’ü erkek 8’i kadın olmak üzere 21 sporcu temsil etti.

Haberin Devamı

Türklerden madalya şov

Milli sporcularımız, zorlu organizasyonu 1 altın ve 3 bronz madalya ile tamamladı. Kadınlar 49 kg'da Merve Dinçel altın madalya kazanırken, 57 kg'da Hatice Kübra İlgün, 68 kg'da kiloda Ferhat Can Kavurat, +87 kiloda Emre Kutalmış Ateşli bronz madalyanın sahibi oldu.

Türklerden madalya şov

Cimnastikte 8 tane!

Artistik cimnastikte Almanya'da düzenlenen DTB Pokal Team Challenge Turnuvası'nda Türkiye Türkiye A Milli ve Genç Milli Takım olarak 2'si takım, 6'sı bireysel kategoride olmak üzere toplam 8 (2 altın, 1 gümüş, 5 bronz) madalya elde etti. Takım kategorisinde Türkiye A Milli ve Genç Milli seviyesinde iki bronz kazanırken, alet finallerinde de madalyalar sahiplerini buldu. Gençlerde; Arda Hamarat halkada altın, paralelde gümüş ve barfikste bronz, büyüklerde ise sakatlığı nedeniyle çekilen İbrahim Çolak'ın yerine yedekten giren Adem Asil halkada altın, atlama masasında bronz, Ferhat Arıcan paralelde bronz elde etti.

Haberin Devamı

Türklerden madalya şov

Merve Tuncel, Fransa'da ikinci

Kadın yüzmede uzun kulvarda ülkemize ilk madalyayı kazandıran isim olan Merve Tuncel yeni sezonda Fransa'da havuza girdi. Milli sporcu, Fransa’da düzenlenen Giant Open 2023 uluslararası yüzmeyarışlarında sporcumuz Merve Tuncel 400m Serbest’te 4:10.41 ileikinci olarak gümüş madalyanın sahibi oldu.

YORUM YAZ