MENÜ

Spor camiasının acı kayıpları sürüyor

'Asrın felaketi' olarak adlandırılan deprem felaketinin 13. günü geride kalırken, spor camiasında da birçok branştaki vefat haberleri gelmeye devam etti. Son olarak deprem, cimnastik caimasını vurdu. Birkaç gün önce depremde bir antrenörünü (Fatma Baytemur) kaybeden Türkiye Cimnastik Federasyonu şimdi de 4 küçük sporcusunu toprağa verdi

Spor camiasının acı kayıpları sürüyor

Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem sonrası, 10 ilimiz etkilenmişti, felaketin 13. gün geride kalırken Türkiye Cimnastik Federasyonu, artistik cimnastik sporcularından; Kardalen Çetinkaya, Damla Tanem Çetinkaya, Elif Mila Çetinkaya kardeşleri ve ailelerinin depremde hayatlarını kaybettiklerini açıkladı.

Haberin Devamı

Federasyon ayrıca artistik cimnastik ve parkur sporcusu Gizem Yaren Akyıldız da anne ve babasıyla birlikte yaşamını yitirdiğini duyurdu. Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen de bu iki acı haberi, "Acımı sözcüklere dökmemin imkânı yok. Güzel yavrularımızın mekânları cennet olsun" diyerek sosyal medya hesabında paylaştı. Türkiye Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu (TGTOF) da masa hakemi Feray Küçükgöçen'in ailesiyle birlikte depremde vefat ettiği açıklandı.

YORUM YAZ