MENÜ

Cimnastikte başkan da antrenman yaptı

Artistik cimnastikte Türkiye'nin çığır açmasını sağlayan ve nisan ayında Antalya'da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası hazırlıklarına başlayan Erkek Milli Takımımız'ın Bolu'daki kampı sürüyor. Olimpiyat 3.'sü Ferhat Arıcan, Dünya şampiyonu İbrahim Çolak ile Adem Asil, Dünya ve Avrupa 2'si Ahmet Önder gibi isimlerin yer aldığı kampı dün Federasyon Başkanı Suat Çelen de ziyaret etti.

Cimnastikte başkan da antrenman yaptı

Artistik cimnastikte Türkiye'nin çığır açmasını sağlayan ve nisan ayında Antalya'da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası hazırlıklarına başlayan Erkek Milli Takımımız'ın Bolu'daki kampı sürüyor.

Haberin Devamı

Olimpiyat 3.'sü Ferhat Arıcan, Dünya şampiyonu İbrahim Çolak ile Adem Asil, Dünya ve Avrupa 2'si Ahmet Önder gibi isimlerin yer aldığı kampı dün Federasyon Başkanı Suat Çelen de ziyaret etti. Eski milli sporcu olan ve özellikle de paralel aletindeki başarılarıyla tanınan Suat Çelen, sadece sporcuları ziyaret etmedi aynı zamanda onlarla antrenman yaptı. Başkan Suat Çelen'in Ferhat Arıcan'la birlikte paralel aletinde amuda kalması, formundan bir şey kaybetmediğini gösterdi.

YORUM YAZ