MENÜ

Jesus: Turu kesinlikle geçeceğiz

Benfica teknik direktörü Jorge Jesus, perşembe günü Fenerbahçe'yle UEFA Avrupa Ligi'nde yapacakları tarihi maçtan önce basın toplantısı düzenledi.

Jesus: Turu kesinlikle geçeceğiz

Portekizli teknik adam düzenlediği basın toplantısında öne çıkan sözleri şu şekilde:

Haberin Devamı

''Açıkçası Fenerbahçe’nin eksikleri bizi ilgilendirmiyor. Kendi takımımıza bakıyoruz. 1-0'lık dezavantaj var. Ama tecrübemizle bunun üstesinden gelebiliriz. Kendimize güveniyoruz. Taraftar stadı doldurursa turu geçeceğimize inanıyoruz.

'Fenerbahçe'nin gücünü iyi biliyoruz'

''Gaitan’ın durumu son antrenmandan sonra belli olacak. Fenerbahçe’nin gücünü iyi biliyoruz. Deplasmanlarda iyi oynuyorlar. Ancak biz de evimizde çok iyi bir takımız. Bu yüzden turu geçeceğimize inanıyorum.

''Kariyerimin en önemli anı değil. Benfica için de değil. Biz zaten sezon başında kupayı hedeflemiştik. Bir maç kaldı. Yarı final de iyi ama o tek maçı kazanıp finale gitmek istiyoruz. Bu zamana kadar Avrupa’da çok maç oynadık. Gerekli tecrübeye sahibiz. Bu yüzden de gergin değiliz. Ama üzerimizde bir sorumluluk var. Oyuncularımın çok heyecanlanmayıp üzerlerine düşeni yapacağına inanıyorum.

'Fenerbahçe'ye özel önlem almayacağım'

Haberin Devamı

"Yarın herhangi bir değişiklik yapmayacağım. Fenerbahçe'nin eksikleri üzerine değişiklik yapmayacağım. Aynı sistemle oynayacağız. Taraftarın desteğiyle ilgili şüphemiz olmadı ama ortada olan maçlarda onların desteğiyle çok maç kazandık. Bu yüzden onları desteğe çağırdım."

"Lig şampiyonluğu öncelikli bir hedef ama kesinlikle Avrupa Ligi şampiyonluğundan daha önemli değil."

Oscar Cardozo: Yarınki maç kariyerimin en önemli maçı olacak


Cardozo'nun açıklamaları ise şöyle:

"Evet, şanssız bir dönem yaşadım. Ama takım olarak gittikçe üzerine koyuyoruz. Ben de elimden geleni yapacağım. Fiziksel olarak iyi hissediyoruz. Art arda maçlar oynadık ama kendimizi yorgun hissetmiyoruz. Evet, yarınki maç belki de kariyerimin en önemli maçı olacak. Ama önemli olan ben değil, takımım. İnşallah finale çıkacağız."

YORUM YAZ