MENÜ

Jerry Akaminko'nun menajeri konuştu

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Orduspor'un savunma oyuncusu Ganalı Jerry Akaminko'nun basına yansıyan açıklamalarına menajeri Aytaç Erenler, kulübe gönderdiği yazıyla açıklık getirdi. Erenler, Akaminko'nun basında yer aldığı gibi Orduspor'dan sezon sonu ayrılmasının söz konusu olamayacağını belirtti.

Jerry Akaminko'nun menajeri konuştu

"Jerry Akaminko’nun menajeri olarak bildirmek isterim ki böyle bir görüşme yapılmamıştır ve yazılanlar Jerry Akaminko’nun beyanatları değildir" diyen Erenler, şunları kaydetti:
"Kendisi benimle görüşmeden ve yöneticilerinden izin almadan böyle bir girişimde bulunmayacak kadar profesyoneldir. Jerry, geldiği günden beri Ordu şehri ve taraftarıyla bir bütün olmuştur. Şu anda ne kulüp bulmam konusunda ne de kulüpteki rahatsızlığı konusunda bir bilgi aktarmamıştır. Öncelik her zaman emek verdiği Ordu şehridir."

Haberin Devamı

"JERRY AKAMİNKO BİZİM HALEN GÖZ BEBEĞİMİZDİR"
Öte yandan, Orduspor’un kulüp başkanı Nedim Türkmen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Jerry Akaminko bizim halen göz bebeğimizdir" dedi.

Akaminko’nun Orduspor’a verdiği emeklerini hiç bir zaman unutmadıklarını ve unutmayı düşünmediklerini de belirten Türkmen, "Futbolcumuzun basında yer aldığı gibi bir açıklaması söz konusu değildir. Akaminko şu anda bir sakatlık süreci yaşıyor ve Orduspor’un da önemli oyuncularından birisidir. Kendisini seviyor ve oynadığı oyunla da her zaman kazanacağımızı düşünüyorum" diye konuştu.

Türkmen, Akaminko ile şartlar oluştuğu takdirde uzun yıllar devam etmeyi düşündüklerini sözlerine ekledi.

AA

YORUM YAZ