MENÜ

Jan Vesely, Fenerbahçe Beko'dan ayrılıyor mu? Barcelona harekete geçti

Turkish Airlines EuroLeague'de Final Four'u 3. sırada bitiren Barcelona, kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarına başladı. Tüm sözleşme tekliflerini reddeden Brandon Davies'in yerini doldurmak isteyen Katalan ekibi rotasını Fenerbahçe Beko'nun başarılı basketbolcusu Jan Vesely'ye çevirdi.

Jan Vesely, Fenerbahçe Beko'dan ayrılıyor mu? Barcelona harekete geçti

Turkish Airlines EuroLeague'de Final Four'u 3. sırada bitiren Barcelona, kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarına başladı.

Haberin Devamı

Mundo Deportivo'da yer alan habere göre Barcelona Tüm sözleşme tekliflerini reddeden Brandon Davies'in yerini doldurmak için harekete geçti. Katalan ekibinin hedefindeki isim ise Fenerbahçe'nin başarılı basketbolcusu Jan Vesely.

Fenerbahçe henüz kararını vermedi

Fenerbahçe sözleşmesi sona erecek olan yıldız basketbolcu hakkında ise henüz kararını vermedi. Sarı-Lacivertli kulüp Vesely'den kendileri ile görüşmeden herhangi bir karar vermemesini istedi.

NBA kariyeri sonrası 2014'te Fenerbahçe kadrosuna katılan Vesely, Sarı-Lacivertli ekibin uzun yıllardır vazgeçilmezleri arasında yer alıyordu. Tarafatarların da takımda en sevdiği isimlerin başında gelen Vesely, Fenerbahçe'nin 2017'de kazandığı EuroLeague şampiyonluğunun mimarları arasında da yer alıyordu.

Haberin Devamı

32 yaşındaki Çek basketbolcu EuroLeague'De bu sezon 13.6 sayı, 6.1 ribaund ve 2.5 asist ortalamaları ile mücadele etmişti.

YORUM YAZ