MENÜ

Jadon Sancho, Manchester City'ye dönebilir

Dortmund'un genç yıldızı Jadon Sancho için Manchester United ilgisini sürdürse de İngiliz oyuncunun eski takımı Manchester City'ye dönmeye de sıcak baktığı belirtildi.

Jadon Sancho, Manchester City'ye dönebilir

İngiltere Premier Lig ekiplerinden özellikle Manchester United ve Chelsea'nin hedefinde yer alan Dortmund'un yıldızı Jadon Sancho'nun, eski takımı Manchester City'ye de dönmeye açık olduğu belirtildi.

Haberin Devamı

The Sun'a göre genç yıldız, yakın çevresine yaptığı açıklamada Pep Guardiola'nın istemesi durumunda Manchester City'ye dönebileceğini belirtti.

Jadon Sancho, Manchester Cityye dönebilir

Manchester United, Sancho'nun bir sonraki kulübü olma noktasında hala en iddialı takım konumunda gözükse de United'ın, bu yaz Dortmund'un istediği bonservis bedelini ödemesi çok kolay gözükmüyor.

City cephesinde ise Leroy Sane'nin de olası Bayern Münih transferi, Jadon Sancho'yu çok daha ideal bir tercih haline getirebilir.

Bu sezon Dortmund formasıyla Bundesliga'da 29 maçta 17 gol, 17 asistlik performansıyla yıldızlaşan Sancho, Manchester City'nin altyapısından 2017'de transfer edilmişti.

YORUM YAZ