MENÜ

Jack Grealish'ten şaşırtan hareket! Yıldız futbolcu parti dönüşü kaza yaptı!

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Aston Villa'da forma giyen ve bu sezon yaptığı çıkışla büyük kulüplerin ilgisini çeken Jack Grealish corona virüsü nedeniyle sosyal medya hesabından 'evde kalın' çağrısı yaptı. Genç oyuncu bu paylaşımdan saatler sonra bir partiden çıktığı gibi bu da yetmezmiş gibi park halindeki araçlara çarparak zarar verdi.

Jack Grealish'ten şaşırtan hareket! Yıldız futbolcu parti dönüşü kaza yaptı!

İngiltere Premier Lig’de Aston Villa forması giyen yıldız oyuncu Jack Grealish, bu kez sahadaki performansının konuşulması yerine saha dışındaki hareketleri ile 'Yok artık' dedirtti. Corona virüsü salgını nedeniyle herkesi evde kalmaya davet eden 24 yaşındaki oyuncu bu çağrıdan kısa bir süre sonra bir ev partisi dönüşü arabasıyla kaza yaptı. Jack Grealish karantinaya rağmen geceyi eski takım arkadaşı Ross McCormack’in sahip olduğu lüks bir dairede parti yaparak geçirdi.

Haberin Devamı

Sabaha karşı evden ayrılan Jack Grealish, West Midlands yakınlarında park halindeki 3 araca çarparak zarar verdi. Grealish kazadan bir kaç saat önce sosyal medya hesabından bir video paylaşarak ‘evde kalın’ çağrısı yapmıştı.

Jack Grealishten şaşırtan hareket Yıldız futbolcu parti dönüşü kaza yaptı

Görgü tanıklarının ifadesine göre yaklaşık 80 bin Pound’luk beyaz renk Range Rover ile otoparktan ayrılan ve 200 metre sonra kaldırıma çıkan yıldız oyuncu 3 lüks araca çarptı. Kazanın ardından panikleyen Jack Grealish polis gelmeden önce olay yerinden yaya olarak ayrıldı.

Olayın ortaya çıkmasının ardından Aston Villa kulübünün oyuncuya ağır bir ceza vermesi bekleniyor.

YORUM YAZ