MENÜ

İzmir depreminin en çok konuşulan görüntüleriydi... Bakın kimmiş!

30 Ekim'de Ege Denizi'nde meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki deprem tüm Türkiye'yi derinden üzdü. Bir yandan depremin yaraları sarılmaya çalışılırken diğer yandan enkazda kalan vatandaşları kurtarma çalışmaları da devam ediyor. İstanbul dahil olmak üzere birçok ilde hissedilen depremin kayda geçen görüntüleri de sosyal medyada birçok kez paylaşıldı. O görüntülerden biri de Altay Kadın Futbol Takımı antrenörü Monica Raluca Simes'in evindeki görüntüydü. O korkunç anları sosyal medya hesabından yayınlayan Simes, deprem anını "Hayatımızın en büyük korkusunu yaşadık" ifadeleriyle paylaştı.

Ege Denizi'nde 30 Ekim 14:51'de meydana gelen ve İzmir'de etkili olan 6.6 büyüklüğündeki deprem tüm Türkiye'yi derinden üzdü. Bir yandan depremin yaraları sarılmaya çalışılırken diğer yandan enkazda kalan vatandaşları kurtarma çalışmaları da devam ediyor.

Haberin Devamı

İstanbul dahil olmak üzere birçok ilde hissedilen depremin kayda geçen görüntüleri de sosyal medyada birçok kez paylaşıldı. O görüntülerden biri de Altay Kadın Futbol Takımı antrenörü Monica Raluca Simes'in evindeki görüntüydü.

O korkunç anları sosyal medya hesabından yayınlayan Simes, şu ifadeleri kullandı:

Dün hayatımızın en büyük korkusunu yaşadık, bildiğiniz gibi İzmir'de büyük bir deprem oldu ve bu Alsancak'taki apartmanımızda oldu. Hayatta sağlıklı olduğumuz ve başımızın üzerinde bir çatı olduğumuz için Tanrı'ya şükürler olsun. Mesajlar, telefonlar için hepinize teşekkür ederim, bu bizim için çok şey ifade ediyor. Tanrı hepimizi bu tür sıkıntılardan korusun.

YORUM YAZ