MENÜ

İzlediği takımı bitiriyor!

Efsanevi Rollings Stones grubunun solisti ve kötü şansı sayesinde gittiği maçlarda ev sahibi takımının yenilmesiyle tanınan Mick Jagger, İngiltere- İzlanda karşılaşmasını yerinde takip etti ve beklenen oldu.

İzlediği takımı bitiriyor!

Jagger Lanetini yenmek mümkün mü?

72 yaşındaki rock müziğin yaşayan efsanesi Rolling Stones'un solisti Mick Jagger'in gittiği maçlarda ev sahibi takımların sahadan yenik ayrılması, literatüre Jagger Laneti olarak geçti. İngiliz Jagger'ın bizzat stadlardan izlediği Dünya Kupası karşılaşmalarının hüsranla sonuçlanması işten bile değil.

Buna en yakın örnekler 2010 yılında Afrika'da düzenlenen Dünya Kupası'nda İngiltere'nin 4-1 Almanya'ya yenilmesi, ve 2014'te Brezilya'nın ev sahipliğinde düzenlenen Dünya Kupası'nın yarı finalinde sambacıların Almanya'ya 7-1 yenilmesi.

Brezilyalı taraftarlar yenilginin faturasını karşılaşmayı stattan izleyen Mick Jagger'a kesmiş, ünlü rockçı bu konuda esprili bir şekilde "ilk golde suçum olabilir ama geri kalan 6 golde asla sorumluluk kabul etmiyorum" demişti.


Dün Nice'te oynanan EURO 2016 İngiltere-İzlanda karşılaşmasını yine stattan takip eden Jagger, kuzeylilerin ülkesini 2-1 yenmesine şahit oldu. Ancak çeyrek finale az kala turnuvaya veda eden İngilizler, faturayı bu seferlik Jagger yerine, milli takımın antrenörü Roy Hodgson'a kesti.

Büke Narin/Fanatik.com.tr

Haberin Devamı
YORUM YAZ