MENÜ

İtalya'ya Bulgaristan şoku

İtalya, deplasmanda karşılaştığı Bulgaristan'la berabere kalarak B Grubu'na kayıpla başladı.

İtalya'ya Bulgaristan şoku

İtalya, deplasmanda karşılaştığı Bulgaristan'la berabere kalarak B Grubu'na kayıpla başladı. Ev sahibi, 1-0 öne geçmesine rağmen, Osvaldo'ya engel olamayınca sahadan 2-2'lik eşitlikle ayrıldı. Bulgaristan'da Gaziantepspor forması giyen Popov ile Antalyasporlu defans oyuncusu Minev, mücadeleye ilk 11'de başladı.

Karşılaşmaya ev sahibi takım, etkili başladı. 30. dakikada Manolev, topu İtalya ağlarıyla buluşturarak takımının 1-0 öne geçmesini sağladı. Ancak İtalya'nın bu gole cevabı gecikmedi. Marchisio'nun pasında Osvaldo, sert vurdu ve İtalya, Bulgaristan karşısında beraberliği yakaladı: 1-1. Bu golden sonra rakip kalede ataklarını sıklaştıran konuk takım, ikinci golü 40. dakikada yine Osvaldo'yla buldu. Giaccherini’nin ortasında iyi yükselen Osvaldo, topu Bulgaristan ağlarıyla buluşturdu: 2-1. İlk yarının kalan dakikalarında başka gol sesi çıkmayınca soyunma odasına bu skorla gidildi.

İkinci yarıya Bulgaristan yine baskılı başladı. 66. dakikada Milanov, skora dengeyi getiren golü kaydetti ve karşılaşma bu skorla sona erdi: 2-2

Haberin Devamı
YORUM YAZ