MENÜ

İtalya'da Türk gazeteci Keşaplı'ya spor dalında “En Başarılı Yabancı Muhabir” ödülü verildi

İtalya Spor Yazarları Derneği’nin (USSI) düzenlediği ödül töreninde Türk gazeteci Dündar Keşaplı sporda yılın “En Başarılı Yabancı Muhabir” ödülüne layık görüldü.

İtalya'da Türk gazeteci Keşaplı'ya spor dalında “En Başarılı Yabancı Muhabir” ödülü verildi

ROMA - İtalya Spor Yazarları Derneği’nin (USSI) düzenlediği ödül töreninde Türk gazeteci Dündar Keşaplı sporda yılın “En Başarılı Yabancı Muhabir” ödülüne layık görüldü.

Haberin Devamı

Napoli kentinde USSI’nın kuruluşunun 75.yıl dönümü vesilesiyle USSI Başkanı Gianfranco Coppola’nın ev sahipliğinde MSC Fantasia kruvaziyerinde bir ödül gecesi yapıldı.

Törene, İtalyan spor camiasından, iş, sanat, siyaset dünyasına kadar pek çok ünlü isim katıldı.

Gecede, USSI’nin İtalyan sporunun temel unsurlarından biri olduğunu belirten Coppola, ödüle layık görülenleri tebrik etti.

İtalyada Türk gazeteci Keşaplıya spor dalında “En Başarılı Yabancı Muhabir” ödülü verildi

Törende 30 yılı aşkındır İtalya’da yaşayan Türk gazeteci Dündar Keşaplı da spor dalında “En Başarılı Yabancı Muhabir” ödülü verildi.

Keşaplı, ödülünü USSI Başkanı Coppola’nın elinden aldı.

Dündar Keşaplı, yaptığı konuşmada, kendisini ödüle layık gören USSI Yönetimi’ne teşekkür ederek, “Onca yıl sahada fedakarca TRT, A Spor, Fanatik gibi Türkiye’nin önde gelen prestijli kurumlarına muhabir olarak çalıştıktan sonra böyle bir ödülü almak benim için büyük bir onur.” dedi.

Haberin Devamı

Keşaplı, Napoli gibi sevdiği bir şehirde bu ödülü aldığı için ayrıca mutlu olduğunu belirterek, bu ödülü koleksiyonunun en önemli yerinde tutacağını söyledi.

Roma merkezli Akdeniz Gazeteciler Derneği’nin kurucunu başkanlığını da yapan Keşaplı, halihazırda TRT Haber, TRT Spor, A Haber, A Spor kanallarının İtalya temsilciliğini yürütüyor.

Keşaplı, İtalya’da Rai, Sky ve Mediaset gibi medya kuruluşlarına da Türkiye’ye ilişkin danışmanlık görevlerinde bulunmaya devam ediyor.

Keşaplı, bu yıl ayrıca Uluslararası Spor Basın Derneği (AIPS) ile USSI’nin birlikte yılın en çok özel habere imza atan gazetecilere verilen ’Özel Haber Ödülü’ne de layık görülmüştü.

YORUM YAZ