MENÜ

İtalya'da kulübede!

Roberto Mancini, Galatasaray'la 3 yıllık sözleşme imzaladı ve ayağının tozuyla dün idmana çıktı. Dünyaca ünlü teknik adam bugün takımla birlikte İtalya'ya uçacak, yarınki Juventus maçında da kulübede olacak

İtalya'da kulübede!

Fatih Terim’le yollarını ayıran Galatasaray, İtalyan teknik adam Roberto Mancini ile 3 yıllığına resmen anlaştı. Ardından Mancini dün öğlen saatlerinde Florya Metin Oktay Tesisleri’ne gitti. Menaceri ile birlikte kendisine sunulan sözleşmeyi inceledi ve kabul etti. Terim’in yardımcıları Ümit Davala ile Hasan Şaş, akşam saatlerinde yapılan idmana çıkmadı. Onların yerine 49 yaşındaki hoca, antrenmana ayak bastı! Oyuncularla tek tek el sıkışan Mancini’nin, iki yardımcısı ile birlikte takıma kısa bir çalışma yaptırdıktan sonra idmanı sonlandırdığı öğrenildi. Böylece deneyimli çalıştırıcının, yarınki Juventus karşılaşmasında Aslan’ın başında yedek kulübesindeki yerini ilk kez alacağı kesinleşti.

Maça çıkmayı kendisi istemiş...

Sonrasında GS TV’ye konuşan Mancini, “Galatasaray gibi büyük bir kulüpte olmaktan dolayı çok mutluyum. Doğru kararı verdim. İlk maçımın Juventus’la olması büyük bir tesadüf. Bugün (dün) daha yeni geldim ama çok önemli bir maç olacak” yorumunda bulundu. Alınan bilgiye göre Mancini’nin yardımcılarından birinin, uzun yıllar İngiltere’de top oynayan eski Galatasaraylı futbolcu Tugay Kerimoğlu’nun olacağı öne sürüldü. Bu arada Mancini’nin, yöneticilerin herhangi bir talebinin olmamasına karşın, Juventus karşılaşmasında özellikle kulübede olmak istediğini kendisinin istediği bildirildi.

Serdar Dinçbaylı-Metin Karabaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ