MENÜ

Nicolo Zaniolo'dan taraftara flaş cevap! 'Saygı göstermeyen...'

Bonservisi Galatasaray'da bulunan ve Aston Villa'da kiralık olarak forma giyen Nicolo Zaniolo, İtalya Milli Takımı'nda sergilediği performansla eleştirilerin odağı olmuştu. İtalyan futbolcu, dün gece oynanan İtalya - Ukrayna müsabakasından sonra bu eleştirilere flaş bir cevap verdi.

Nicolo Zaniolo'dan taraftara flaş cevap! 'Saygı göstermeyen...'

Geride kalan sezon Roma'dan Galatasaray'a transfer olan Nicolo Zaniolo, sarı-kırmızılı forma ile gösterdiği performans dikkat çekti. Geçen ay Aston Villa'ya kiralık olarak giden Zaniolo, öte yandan milli takımda da forma giymeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde İtalyan taraftarlar tarafında eleştiri yağmuruna tutulan Zaniolo, dün gece oynanan İtalya - Ukrayna maçından sonra flaş sözler kullandı.

Haberin Devamı

GALATASARAY'DA 12 MAÇA ÇIKTI

Serie A ekibi Roma'dan Galatasaray'a transfer olan Nicolo Zaniolo, geçen sezon sarı-kırmızlı forma ile toplam 12 resmi müsabakaya çıktı. İtalyan futbolcu söz konusu maçlarda 5 kez rakip fileleri sarsmayı başarırken, 1 kez de takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Nicolo Zaniolodan taraftara flaş cevap Saygı göstermeyen...

ASTON VILLA'YA KİRALIK OLARAK GÖNDERİLDİ

Sarı-kırmızılılar, geçtiğimiz ay İtalyan futbolcunun sezon sonuna kadar Premier Lig temsilcisi Aston Villa'ya kiralandığını açıklamıştı. Aston Villa ile yapılan anlaşmada zorunlu satın alma opsiyonu maddesinin yer aldığı belirtilmişti.

Galatasaray, Nicolo Zaniolo'nun kiralanması bedeli olarak Aston Villa'nın 5 milyon euro ödeyeceğini ve anlaşmada 1 milyon 375 bin euroluk bonus maddesinin yer aldığını aktardı. Nicolo Zaniolo'nun zorunlu satın alma opsiyonunun 22 milyon 500 bin euro olduğu, ek olarak anlaşmada 15 milyon 500 bin euroluk şartlara bağlı bonus maddesinin bulunduğu belirtildi. Öte yandan Aston Villa'nin bir sonraki satışından elde edilecek karın yüzde 10'unun Galatasaray'a ödeneceği vurgulandı.

Haberin Devamı

İTALYA, UKRAYNA'YI MAĞLUP ETTİ

Avrupa Şampiyonası Elemeleri C Grubu'nun 6. haftasında İtalya ile Ukrayna karşı karşıya geldi. Heyecan dolu maçı İtalya 2-1'lik skorla kazandı. Ev sahibi İtalya'nın gollerini 12'de ve 29'da Frattesi kaydetti. Ukrayna'nın tek golü ise 41'de Yarmolendo'dan geldi.

Nicolo Zaniolodan taraftara flaş cevap Saygı göstermeyen...

ZANIOLO İLK 11'DE BAŞLADI

İtalya Teknik Direktörü Luciano Spaletti, Nicolo Zaniolo'yu bu maçta ilk 11'de başlattı. Tecrübeli teknik adam sahaya, "Donnarumma, Di Lorenzo, Scalvini, Bastoni, Dimarco, Frattesi, Locatelli, Barella, Zaniolo, Raspodori" ile çıktı.

MAKEDONYA MAÇINDA TARAFTARI ÇILDIRTTI

Geçtiğimiz günlerde oynanan Kuzey Makedonya - İtalya maçı 1-1 bitmişti. Zaniolo'nun maçta göstermiş olduğu yetersiz performans taraftarı çılgına döndürmüştü. Azzurri taraftarları, Zaniolo'nun Makedonya golüne yol açan faulüne öfkelenen İtalyan taraftarlar, "Zaniolo artık temellerini kaybetti" ve "Zaniolo'yu gereksiz faulü için tebrikler" gibi ifadelerle yorum yapmıştı.

ZANIOLO CEVAP VERDİ!

Haberin Devamı

Nicolo Zaniolo, Ukrayna maçından sonra açıklamalarda bulundu. İtalyan futbolcu, kendisine gelen tepkilere karşı şu ifadeleri kullandı:

'Hiç durduğumu sanmıyorum, her zaman koçun benden istediğini yapıyorum, her zaman kendimi hazır tutuyorum. Çoğu zaman beni saygı göstermeyen, haddini aşan biri olarak tanımlıyorsunuz ama durum kesinlikle böyle değil. Takım için, oynadığım tüm takımlar için kendimi hazır tutuyorum. Bu gece için gerçekten mutluyum ve başka bir şey hakkında konuşmak istemiyorum."

Nicolo Zaniolodan taraftara flaş cevap Saygı göstermeyen...

Roberto Mancini'nin ardından İtalya Milli Takımı'nda göreve gelen Luciano Spalletti ile ilgili görüşlerini aktaran Zaniolo, "Spalletti bazı şeyleri açıkça yüzünüze söyleyen bir teknik direktör ve ben bunu seviyorum. Bana güzel bir yalan yerine çirkin bir gerçeği söyleyen birini tercih ederim. O, harika bir insan. Umarım onunla daha da ileri gideriz ve Ukrayna maçındaki gibi harika performanslar sergileriz. Sadece Avrupa Şampiyonası'na gitmek değil, aynı zamanda önemli işler yapmak istiyoruz çünkü güçlü bir takımız. Yeni bir dönemin başlangıcındayız ve olağanüstü bir şey başarmak için her şeyimizi vereceğiz" sözlerini sarf etti.

Haberin Devamı

MİLLİ TAKIM PERFORMANSI

Nicolo Zaniolo, İtalya Milli Takımı ile toplam 14 maça çıktı. Genç futbolcu bu maçlarda 2 kez gol atma başarısı gösterdi.

Nicolo Zaniolodan taraftara flaş cevap Saygı göstermeyen...

YORUM YAZ