Luciano Spalletti'den Jose Mourinho'ya Euro 2024 cevabı: Special One, İtalyanları kızdırmıştı

Euro 2020'de şampiyon olma başarısı gösteren İtalya, Almanya'da oynanacak olan 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda bu ünvanını korumak istiyor. Birkaç gün önce Fenerbahçe Teknik Direktörü, İtalya Milli Takımı'nın turnuvadaki başarısıyla ilgili İtalyanları kızdıran bir açıklama yapmıştı. İtalya Milli Takım Teknik Direktörü Luicano Spalletti'ye Portekizli teknik adamın bu açıklamaları soruldu. İşte detaylar...

Luciano Spalletti'den Jose Mourinho'ya Euro 2024 cevabı: Special One, İtalyanları kızdırmıştı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, son dönemde Avrupa basınına röportajlar veriyor. Portekizli teknik adamın 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası ile ilgili favorisi ve düşünceleri, Avrupa'da merak ediliyordu.

Haberin Devamı

Jose Mourinho'ya geçtiğimiz günlerde İtalya Millî Takımı'nın EURO 2024'te şampiyon olup olamayacağı soruldu. Geçtiğimiz sezon Çizme'de AS Roma'yı çalıştıran Portekizli teknik adam, Avrupa Futbol Şampiyonası'nın son şampiyonunun bu kez zafer elde edemeyeceğini söylerken şu ifadeleri kullanmıştı:

Mourinho'nun imza töreninde ilginç anlar! Fenerbahçe taraftarı 'SIU' çektirdi

'İNANMIYORUM'

"Hayır! Neredeyse herkesin benim gibi düşündüğüne ikna oldum. Portekiz, İngiltere, Fransa, ardından Almanya ve İspanya. Ama İtalya'nın şampiyon olabileceğine inanmıyorum."

'YETERLİ YETENEKLERİ OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM'

"Turnuvayı kazanmak için yeterli yetenekleri olduğunu düşünmüyorum, son Avrupa Şampiyonası'nı kazandılar ama bunu ikinci kez yapabileceklerini zannetmiyorum."

Luciano Spallettiden Jose Mourinhoya Euro 2024 cevabı: Special One, İtalyanları kızdırmıştı

SPALLETTI'DEN YANIT GELDİ

Haberin Devamı

Portekizli teknik adamın bu açıklamaları İtalya Milli Takım Teknik Direktörü Luciano Spalletti'ye soruldu.

Spalletti, Rai'nin sorusu üzerine şunları söyledi; "Special One'a cevap vermiyorum. Kendi değerlendirmelerimi yapıyorum ve bunları objektif olarak yaptığımı düşünüyorum. Kimsenin önünde bize zorluk çıkarmayacak bir özgüvene sahip olmalıyız ama aynı zamanda alçakgönüllü olmalı ve nereden başladığımızı, yaşadığımız zorlukları düşünmeliyiz. O halde hala mücadele etmeliyiz ama kalitemiz var, üst düzey bir oyuncu olan Riccardo Calafiori gibi yükselen güçlü oyuncularımız var."

Luciano Spallettiden Jose Mourinhoya Euro 2024 cevabı: Special One, İtalyanları kızdırmıştı

YORUM YAZ