MENÜ

İtalya Milli Takımı'nda oyun bağımlılığı! Spalletti şikayetçi...

İtalya Milli Takımı'nın teknik direktörü Luciano Spalletti, video oyunlarının futbolcularını etkilediğini belirterek, “Elemelerdeki Ukrayna maçı öncesi bazı oyuncularım uyanıktı. Bütün gece Play-Station başında olmayı hoş karşılayamam” dedi.

İtalya Milli Takımı'nda oyun bağımlılığı! Spalletti şikayetçi...

Milli maç döneminde Venezuela ve Ekvador ile karşılaşacak İtalya Milli Takımı’nda teknik direktör Luciano Spaletti, bazı futbolcularının video oyunlarına olan bağımlılığından yakındı. Önceki gün bir basın toplantısı düzenleyen Spaletti, bir gazetecinin kendisine Play-Station ile ilgili düşüncelerine şu yanıtı verdi:

Haberin Devamı

“Play-Station hakkındaki düşüncelerimi mi öğrenmek istiyorsunuz? Sizce İtalya forması giyen profesyonel futbolcuların bütün gece oyun oynadığı için uyumaması ve sonraki gün tam performans verememesi doğru bir şey mi?”

'UYUDUKLARI SAAT ÖNEMLİ'

“Bir futbolcunun seviyesi saha dışındaki 22 saatte görülür. Oyuncuların ne yaptığı umurumda değil. Hangi saatte uyudukları umurumda. EURO 2024 elemelerindeki Ukrayna maçından önce bazı oyuncular gece uyanıktı ve bunu hoş karşılayamam. Bağımlılıklar kötüdür, işini etkilememesi gerekir.”

YORUM YAZ