MENÜ

Hakan Çalhanoğlu'ndan Trabzonspor itirafı!

Milan'da forma giyen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, İtalyan basınına birbirinden çarpıcı açıklamalar yaptı. Çalhanoğlu, Trabzonspor'un açtığı dava üzerine Bayer Leverkusen'deyken aldığı cezadan ve UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacakları Manchester United maçından da bahsetti.

Hakan Çalhanoğlu'ndan Trabzonspor itirafı!

Serie A devlerinden Milan'da forma giyen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, İtalyan basınına birbirinden çarpıcı açıklamalar yaptı.

La Repubblica gazetesinin sorularını yanıtlayan Çalhanoğlu, Bayer Leverkusen'de top koştururken Trabzonspor'un FIFA'ya açtığı dava üzerine 4 ay sahalardan men edilmesiyle ilgili konuştu.

Yıldız futbolcu, "O dönemde çok acı çektim. Futbol oynayamadığım hâlde her gün antrenman yapmak zorunda olmak berbat bir histi. Özel bir antrenörüm vardı ve kendimi dışlanmış hissediyordum." ifadelerini kullandı.

Milan sayesinde futbola yeniden bağlandığını vurgulayan 24 yaşındaki orta saha oyuncusu, "Gennaro Gattuso, futbolcuyken idolümdü. Şimdiyse hocam. Onun sayesinde şu an kariyerimin en iyi dönemimi geçiriyorum." şeklinde konuştu.

Çalhanoğlu, takımının UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Mesut Özil'in takımı Arsenal ile oynayacağı karşılaşmayla ilgili olaraksa "Mesut Özil benim arkadaşım. Onunla karşılaşmak harika olacak." yorumunu yaptı.

Mino Raiola'dan Mario Balotelli yorumu!

Haberin Devamı
YORUM YAZ