MENÜ

AS Roma'lı oyunculardan break dans şovu

Roma'da düzenlenecek Red Bull BC One Dünya Finali 2015 öncesinde B-Boy Froz ve AS Roma futbol kulübünün yıldız oyuncuları bir araya geldi. Milli oyuncu Salih Uçan'ın forma giydiği Roma takımının oyuncuları Froz'dan gol sevincini en güzel şekilde nasıl dansa dökebileceklerini öğrenmeye çalıştı.

AS Roma'lı oyunculardan break dans şovu



Milli oyuncu Salih Uçan’ın takımı Roma’da derbi öncesinde farklı bir heyecan yaşandı. Red Bull BC One 2015 Dünya Finali'nin Roma'da yapılacak olmasını fırsat bilerek AS Roma takımının yıldız oyuncuları Wojciech Szczesny, Radja Nainggolan, William Vainqueur ve Emerson Palmieri , dans figürlerini kapmak üzere B-boy Froz ile bir araya geldi.Haftasonu yapılan derbi öncesinde Romalı oyuncular Froz’dan farklı hareketler öğrendi. Romalı oyuncular break dansı gol sevinci ile birleştirerek ilkginç figürler sergiledi.

Rusya doğumlu b-boy Froz, İtalya'da büyümüş ve Seul'deki Red Bull BC One 2013 Dünya Finali'ne katılmış bir isim. Froz, AS Romanın kampında futbolculara gol sevincini en güzel şekilde nasıl break dansa dökebileceklerini öğretmeye çalıştı.



Futbolcuların break dansla olan imtihanı eğlenceli bir videoya konu oldu.

Kıta elemelerinin şampiyonu olan b-boy’lar 14 Kasım’da Red Bull BC One dünya finalinde buluşacak. Break dansçıların şampiyon olmak için ter dökeceği final, Roma’daki Palazzo dei Congressi’de yapılacak. Teke tek dans yarışması olarak düzenlenen turnuvada dünyanın dört bir yanından yarışmaya katılan break dansçılar arasından sadece biri şampiyon olarak liderlik tahtına oturabilecek.14 Kasım tarihinde final şovu www.redbullbcone.comve www.redbull.tv’denizlenebilecek. Finalin jüri ekibi ise Red Bull BC One All Stars üyleeri Pelézinho (Brezilya), Lilou (Fransa) ve RoxRite olacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ