MENÜ

İtalya Kupası'nı kazanan Napoli taraftarı Covid-19'u hiçe saydı!

İtalya Kupası Finali kapsamında oynanan Napoli - Juventus karşılaşmasında yüzü gülen taraf Napoli oldu. 90 dakikası 0-0 biten karşılaşmanın galini penaltılarla belli oldu. Penaltı atışlarıyla mücadeleyi 4-2 kazanan Napoli, kupayı müzesine götürdü. Taraftarlar ise tüm dünyada etkisini sürdüren corona virüs (Covid-19)'u hiçe sayarak takımı tren garında işte böyle bekledi...

Napoli, İtalya Kupası Finali'nde Juventusu penaltı atışlarıyla 4-2'lik bir skorla geçmeyi başardı. İlk yarısı golsüz eşitlikle geçilen finalde kupaya uzanan taraf Napoli oldu.

Haberin Devamı

Corona virüs nedeniyle kupa talimatlarında değişiklik yapılırken, mücadelede uzatma anları oynanmadı ve golsüz eşitlikle geçilen normal sürenin ardından seri penaltı atışları kullanıldı. Penaltılarda Juventus'u 4-2'lik skorla geçen Napoli, tarihinde 6. kez bu kupanın sahibi oldu.

Napoli taraftarı ise tüm dünyada etkisini etkili bir şekilde gösteren corona virüs salgınını hiçe sayarak takımını tren garında bekledi. O anlar kameralara işte böyle yansıdı.

YORUM YAZ