MENÜ

İtalya - İngiltere maçının talihsizi Immobile oldu!

EURO 2020 'de İtalya ile İngiltere arasında oynanan final maçında kazananı penaltılar belirledi. Normal süresi 1-1 tamamlanan karşılaşmanın uzatmalarında da gol sesi çıkmadı. İtalya Milli Takımı, penaltılarda rakibini 3-2 yendi. Penaltı atışı sonrası İtalya Milli Takımı futbolcuları büyük sevinç yaşadı. Zaferi kutlamak isteyen futbolcular sahada kayarak taraftarına koştu. O isimler arasında Immobile de vardı. Tecrübeli futbolcu şortunun gazabına uğradı. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

İtalya ile İngiltere arasında oynanan final maçında kazananı penaltılar belirledi. Normal süresi 1-1 tamamlanan karşılaşmanın uzatmalarında da gol sesi çıkmadı. İtalya Milli Takımı, penaltılarda rakibini 3-2 yendi.

Haberin Devamı

Penaltı atışları sonrasında şampiyonluğunu ilan eden İtalya Milli Takımı futbolcuları büyük sevinç yaşadı. Zaferi kutlamak isteyen futbolcular sahada kayarak taraftarına koştu. O isimler arasında Immobile de vardı. Tecrübeli futbolcu şortunun gazabına uğradı. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

YORUM YAZ