MENÜ

İsyan

Antalya maçının ardından taraftarlarla birbirine girdiği için Kasımpaşa'da kadro dışı bırakılan Murat Şahin net konuştu: Birkaç kişi ana, avrat bana küfretti. Bunu kaldıramadım, tepkimi gösterdim. 20 yıldır bu işi yapıyorum, vicdanım da rahat.

İsyan

24. haftanın en önemli olaylarından biri Antalya ile Kasımpaşa maçı sonrasında yaşananlardı. Yediği hatalı gol sonrası kendi taraftarlarının hedefindeki isim olan Kasımpaşa kalecisi Murat Şahin, tribünlere çıkmak istemiş ve uzun süre sakinleştirilememişti. Yaşananların ardından toplanan kulüp yönetimi ise faturayı futbolcusuna kesip, kadro dışı bıraktı. Bu cezayı hak etmediğini söyleyen tecrübeli file bekçisi, “Böyle bir şey olmasını istemezdim ama maçtan sonra bir iki kişi yüzüme baka baka ana, avrat küfrettiler. Bu kaldıramadığım bir durumdu ben de tepki verdim. Kasımpaşa Yönetimi, beni kadro dışı bıraktı. Bu kararı doğru bulmuyorum. Kulübüme karşı yanlış bir şey yapmadım. Böyle bir karar vererek seyircileri haklı gösteriyorlar” dedi.

‘Futbolu bırakmayacağım’

Fenerbahçe’ye karşı bilerek oynatılmadığı iddialarına da yanıt veren Murat Şahin, “Kasımpaşa’ya geldikten sonra hakkımda çirkin ithamlar ve iddialarda bulunuldu. Ben 20 yıldır Türk Futbolu’nda varım. Bundan önceki kulüplerimde de Fenerbahçe’ye karşı çok maç oynadım. Bu maçların çoğundan galip ayrıldık. Futbolu bırakmayacağım. Sezon sonunda bir başka takımda devam edeceğim” diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ