MENÜ

"İstediğimizi yaptık"

Tayfur Havutçu, maçtan önce topa sahip olarak, pozisyon yaratmayı planladıklarını söylerken, “Bunları ikinci yarıda yapmayı başardık. Oyunu kanatlara yayarak golleri bulduk” diye konuştu.

"İstediğimizi yaptık"

Karşılaşma sonrasında yüzü gülen Tayfur Havutçu, takımının mücadelesinden memnundu. Genç teknik adam, “Şartlar ne olursa olsun bir derbi maçıydı ancak iki takımın ligdeki konumları nedeniyle tam bir derbi atmosferi de yoktu. Yine de iki takım da sahaya kazanmak için çıktı” diye konuştu. Havutçu, maçtan önce düşüncelerinin orta alanda baskı kurarak topa sahip olup, pozisyonlar yaratmak olduğunu söylerken, “Bunu ilk yarıda yapamadık. Ancak ikinci yarıda planlarımızı uygulamayı başardık. Kazandığımız topu iyi bir şekilde kanatlara yaydık. Bunu yapınca, Quaresma ve Simao da kalitelerini sahaya yansıttılar. Kanatlardan yapılan ortalarla da iki gol bulduk. Ayrıca iki topumuz da direkten döndü” ifadelerini kullandı.

Taraftara teşekkür etti
“Tüm oyuncularımı sergiledikleri performanstan dolayı kutluyorum. Güzel bir mücadele oldu” diyen Tayfur Havutçu, tribünleri doldurarak kendilerine büyük destek veren Siyah-Beyazlı taraftarlara teşekkür etmeyi de ihmal etmedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ