MENÜ

İşte VAR'sız puan durumu

Son dakika gelişmesi: Hakem hocamız Deniz Çoban, 2019-2020 sezonunun VAR'sız puan durumunu hazırladı. Çoban'ın hazırladığı 12 haftalık tabloda VAR kararları olmasaydı, takımların hangi sırada yer alacağı net şekilde görülüyor. Ligin zirvesinde şimdiki lider Sivasspor, son sırasında ise Ankaragücü var.

İşte VAR'sız puan durumu

Hakem yorumcumuz Deniz Çoban, VAR kararlarının Süper Lig puan durumu üzerinde ne kadar etkin olduğunu gösterir tabloyu kişisel twitter hesabından yayınladı.

Haberin Devamı

Deniz Çoban'ın hazırladığı tabloda, VAR kararları olmasaydı takımların sıralamasının nasıl olacağı açıkça gösteriliyor. VAR sistemi olmasaydı, 12 hafta sonunda hangi takımların kaç puan daha fazla alacağı ya da kaç puan geride olacağı da Deniz Çoban'ın tablosunda yer buluyor.

İŞTE GÜNCEL PUAN DURUMU

Deniz Çoban'ın hazırladığı VAR'sız puan durumunda 12 haftanın görünümü şöyle: Göztepe +4, Kasımpaşa +3, Gençlerbirliği +2, Kayserispor +2, Sivasspor 0, Galatasaray 0, Trabzonspor 0, Fenerbahçe -2, Beşiktaş -2, Başakşehir -2, Gaziantep -4 puan.

VAR'sız puan durumunda da güncel puan durumunda olduğu gibi Ligin zirvesinde şimdiki lider Sivasspor, son sırasında ise Ankaragücü var.

Dikkat çeken takım ise Göztepe. VAR'sız puan durumuna göre Ege temsilcisi 4. sırada bulunuyor.

Haberin Devamı

İşte VARsız puan durumu

YORUM YAZ