MENÜ

İşte Üstünel'in son bombası!

Transfer sihirbazından bir sürpriz daha... Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın damadı Mehmet Gamgam, Haldun Üstünel'in de girişimleriyle Galatasaray'ın kongre üyesi oldu ve 14852 numaralı kartını teslim aldı.

İşte Üstünel'in son bombası!

Galatasaray Başkan Yardımcısı Haldun Üstünel, özellikle transfer dönemlerinde imza attığı işlerle taraftarın gönlünde taht kurmayı başardı. Rijkaard, Kewell, Baros, Elano, Keita, Neill, Jo ve Giovani gibi yıldız isimleri Sarı-Kırmızılı kulübe kazandıran Üstünel, parmak ısırtacak cinsten bir kadro oluşturulmasında önemli rol oynadı. Galatasaraylılar’ın yeni bir bomba daha beklediği genç yönetici, bu kez transfer dönemini bile beklemeden bir sürprize aracılık yaptı. Buna göre Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın damadı Mehmet Gamgam, son alımlarda Galatasaray’a kongre üyesi oldu. 14852 numaralı üyelik kartını teslim alan Gamgam’a bu süreçte Galatasaray Başkanı Adnan Polat ile yardımcısı Haldun Üstünel’in yardımcı olduğu öğrenildi.

Kardeşi de Galatasaraylı
4 yıl önce Aziz Yıldırım’ın kızı Hande Yıldırım ile hayatını birleştiren Mehmet Gamgam, ailede yalnız değil! Bilindiği gibi Başkan Yıldırım’ın kardeşi Acar Yıldırım da koyu bir Galatasaray taraftarı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ