MENÜ

İşte Tottenham'ın Vedat Muriç teklifi

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları sürerken, bonservis geliri olmaması nedeniyle yönetimin eli kolu bağlandı. Transfer yapabilmek için oyuncu satmak zorunda olan Fenerbahçe'de, Vedat Muriç'e gelen tekliflerin ise ardı arkası kesilmiyor.

İşte Tottenham'ın Vedat Muriç teklifi

Sarı-lacivertlilerin sezon başında kadrosuna kattığı Vedat Muriç, milli takım ve Fenerbahçe formasıyla gösterdiği performansla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanmıştı. Kosovalı golcü için en ciddi talibin İngiltere'den Tottenham olduğu biliniyordu. Jose Mourinho'nun çalıştırdığı Premier Lig ekibi, Beşiktaş derbisinde Muriç'i canlı gözlerle izlemişti. Fenerbahçe'ye yaptığı ilk teklif reddedilen Tottenham, ikinci bir teklifle yeniden Kanarya'nın kapısını çalacak.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları sürerken, bütçede artıya geçilememesi nedeniyle sıkıntı yaşanıyor. Sarı-lacivertlilerin yaptığı ilk transfer olan Simon Falette'in, bu nedenle hala lisansı çıkarılamadı. Bu sorunu çözmek isteyen Fenerbahçe'de gündem oyuncu satışı...

Kadrosundan Miha Zajc, Alper Potuk, Adil Rami ve Mehmet Ekici'yi göndermek isteyen sarı-lacivertlilerde, bu isimlere gelen teklifin olmaması moralleri bozdu. Fenerbahçe'de yabancı kulüplerin gözdeleri konumundaki isimler ise Ozan Tufan, Ferdi Kadıoğlu ve Vedat Muriç...

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Tottenham'da gündem Vedat Muriç transferi. Mourinho'nun ekibi, Kosovalı yıldızı Beşiktaş derbisinde çıplak gözle takip etmişti. Muriç, o maçta golünü de atarken performansıyla göz doldurmuştu. Kane'in sakatlığı nedeniyle bir forvet arayışında olan Tottenham'da İngiliz basınındaki haberlere göre ilk tercih Vedat Muriç.

Haberin Devamı

15 MİLYON EURO'LUK TEKLİFE RET!

Tottenham, ara transfer döneminin başlamasıyla beraber Fenerbahçe'nin kapısını Muriç transferi için çalımıştı. İngiliz kulübünün önerdiği 15 milyon Euro'luk teklif ise reddedilmişti. Fenerbahçe'nin Muriç transferinden beklentisi ise en az 30 milyon Euro... İngiliz basınında Tottenham'ın yakın bir zamanda Muriç'in yeni bir teklif ile geleceği de belirtildi... (Sabah)

YORUM YAZ