MENÜ

İşte Şenol Güneş'in Ljajic planı

Beşiktaş’ın hocası, Malatyaspor maçında Adem Ljajic’i en az 45 dakika görevlendirip, sonraki hafta oynanacak Fenerbahçe derbisinin 11’ine hazırlayacak. Şenol Güneş, orta saha kurgusunu da yeniden yapacak.

İşte Şenol Güneş'in Ljajic planı

Transferin son gününde kadroya katılan Adem Ljajic, Beşiktaş’la düzenli idmana çıkamadan Sırbistan Milli Takımı’na gitti. Teknik direktör Şenol Güneş, genç futbolcunun üzerine titriyor ve durumuyla ilgili sürekli bilgi alıyor. Talisca’nın yokluğunu gidermesi için kadroya katılan yıldız oyuncu, Malatyaspor mücadelesinde görücüye çıkacak. Şenol hoca, 6. haftada Kadıköy’deki Fenerbahçe derbisini düşünerek Ljajic’i Malatyaspor maçında en az 45 dakika görevlendirmeyi planlıyor. Güneş, derbide ise Ljajic’i ilk 11’de sahaya sürecek.

Haberin Devamı

Ya Tolgay ya Oğuzhan

Yıldız 10 numara 11’e girdikten sonra orta saha kurgusu da değişecek, Oğuzhan ve Tolgay’dan biri kulübeye geçecek. Medel’in yeri ise merkez orta sahada garanti. Kanatlarda Babel ve Quaresma’dan vazgeçmeyecek olan Şenol Güneş, ileride de düzenli olarak artık Negredo’yu oynatacak.

YORUM YAZ