MENÜ

İşte Real Madrid'in yıkım planı

Devler Ligi için yeniden iddialı bir kadro kurmak isteyen Real Madrid harekete geçti. İspanyol AS Gazetesi, Eflatun-Beyazlı ekibin yeni sezonda hücum üçlüsü için Mbappe ve Haaland’ı kadrosuna katacağını yazdı.

İşte Real Madrid'in yıkım planı

2013 ve 2018 arasında toplamda 4 kez Şampiyonlar Ligi kupasını müzesine götüren Real Madrid harekete geçti. Bu dönemdeki başarıya Cristiano Ronaldo-Karim Benzema-Gareth Bale’dan oluşan hücum üçlüsü sayesinde ulaşan Eflatun- Beyazlılar, şimdi ise bu isimlerden çok daha kaliteli bir kadro kurmayı planlıyor. Bu doğrultuda İspanyol As Gazetesi, başkent ekibinin hedeflerini yazdı. Buna göre Real Madrid, Eden Hazard’ın yanına 2 süperstar transfer edecek. Los Galacticos’un ilk hedefi Fransız ekibi PSG’nin formasını giyen Kylian Mbappe olacak.

Haberin Devamı

İşte Real Madridin yıkım planı

Eğer gerçekleşirse...

Real Madrid, sonrasında ise rotasını Almanya’ya çevirecek. Eflatun-Beyazlılar, Borussia Dortmund’un Norveçli golcüsü Erling Haaland için girişimlere başlayacak. Madrid’in hedefi ise Mbappe-Haaland-Hazard’dan oluşan hücum üçlüsü ile 4 Devler Ligi kazandığı dönemdeki başarının bir yenisini daha tekrar etmek olacak.

YORUM YAZ