MENÜ

İşte rakamlarla bu sezon Trabzonspor

Bu sezon lige damgasını vuran Trabzonspor'un Süper Lig'deki rakamlarını sizler için derledik. İşte rakamlarla Trabzonspor...

İşte rakamlarla bu sezon Trabzonspor

Rakip kaleye şut

Haberin Devamı

Bordo-Mavililer, ligde en çok şutu 6-2’lik Kayserispor maçında çekti. 31 kez rakip kaleyi yoklayan Trabzonspor, 13 isabet sağladı. En şut ise deplasmandaki 1-1’lik Gaziantep maçında atıldı: 6 şut.

Topa sahip olma

Trabzonspor’un sahasında Kasımpaşa’yı 6-0 yendiği maç en çok topa sahip olduğu müsabaka oldu: Yüzde 62. Fırtına’nın en az topa sahip olduğu maç ise yüzde 31 ile İstanbul’daki 1-1’lik Fenerbahçe mücadelesi.

Pas trafiği

6-2 kazanılan Kayserispor mücadelesinde Trabzonsporlu futbolcular, yüzde 90’lık bir pas başarısı yakaladı. En az pas trafiği ise Trabzonspor’un 1-0 galip geldiği Alanyaspor maçındaydı: Yüzde 68.

Başarılı pas

Kasımpaşa (6-0), Konyaspor (1-0) ve Göztepe (0-1) maçları... Trabzonspor bu 3 maçta sırasıyla 519, 500 ve 496 başarılı pas yaptı. 1-1’lik Fenerbahçe mücadelesinde ise bu sayı sadece 185 idi.

Haberin Devamı

En çok korner

Trabzonspor bu sezon ligde en çok korner atışını ise Kayserispor maçında kullandı. 14 kez köşe gönderine gelen Bordo-Mavililer, en az korneri ise 2-2’lik BEşiktaş maçında kullandı: 2.

YORUM YAZ