MENÜ

İşte Obradovic'in yeni takımı

Sırbistan'ın Kurir Gazetesi, eski Fenerbahçe Beko başantrenörü Zeljko Obradovic'in ülkesi takımlarından Partizan ile üç yıllık anlaşmaya vardığını duyurdu.

İşte Obradovic'in yeni takımı

Kurir Gazetesinin haberine göre Fenerbahçe ile 2016-2017 sezonunda EuroLeague şampiyonluğu yaşayan Zeljko Obradovic, basketbol oynadığı ve ilk başantrenörlük yaptığı Partizan'a 20 yıl sonra geri döndü.

Haberin Devamı

61 yaşındaki başarılı teknik adam, Fenerbahçe Beko ile yolları ayırdıktan sonra bir sezon dinlenmiş ve takım çalıştırmamıştı.

Geçtiğimiz günlerde ülkesi basınına konuşan Obradovic, Partizan ile görüşmeleri doğrulayarak: "Kulübe yardımım dokunacağı her konuda onların yanındayım ama sadece Partizan değil, bütün Sırbistan basketbolu için bu böyle. Partizan'ın ve Kızılyıldız gibi Euroleague'de olmasını isterim. Belgrad şehri ve Sırbistan, basketbolu çok seviyor. Partizan benim için çok şey ifade ediyor" açıklamasını yapmıştı.

İsminin zaman zaman NBA ile anılması hakkında da konuşan Obradovic; "NBA'e kesinlikle gitmem. NBA takımları Avrupa'dan gelen koçlara güvenmiyorlar. Bu kırılması zor bir döngü." sözlerini kullandı.

YORUM YAZ