MENÜ

İşte o sohbet

Alaattin Metin'in Akşam Gazetesi'ndeki köşesinde kaleme aldığı sohbette ilginç diyaloglar vardı. Başkan Yıldırım: Alex'e kötü söz söyletmem, o çok büyük bir değer

İşte o sohbet

Şansal Büyüka’nın odasında Türkiye’de oynanan sert futbol tartışılırken, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Sinan Engin’e döndü ve ‘Alex’e ‘Koşmuyor’ diyorlar. Söyle Sinan! Guti, Alex kadar koşuyor mu!’ diyerek çok tartışılacak bir soru ortaya attı. Sohbetin ortasında içeri girdim...

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın Lig TV’de yaptığı gündem belirleyen konuşmasından önce sevgili Şansal Büyüka’nın odasında Kadir Kardaş, Sinan Engin, Şekip Mosturoğlu, Mehmet Sümer ve Altan Tanrıkulu, Alex’i tartışıyorlardı. Başkan biraz gergindi. Alex’e karşı olan Tanrıkulu’ya ‘Yanlış kamuoyu oluşturuyorsun’ diye sitem ediyordu. Sinan Engin ise ayakta konuşan, futbolcusunu savunan Başkan’a hayran hayran bakıyordu.
Başkan, şöyle dedi:

Hepsi palavra!...

‘Alex’e kötü söz söyletmem. Fenerbahçe için çok büyük değer. O gitse, onun yerine bir Alex bulabilecek miyiz?’ Ortaya bir çuval isimler atıldı.

Fenerbahçe Başkanı, ‘Hepsi palavra. Bizim şu andaki gündemimizde transfer yok. Ayrıca olsa bile söylemem. Çünkü dünya küçüldü. Siz yazdıkça fiyat artıyor, işimiz zorlaşıyor’ diye mesaj verdi. Ama aklında hep Alex vardı. ‘10 senede Türkiye’ye gelen en iyi yabancı’ dedi. Odada koro halinde ‘doğru’ cevabı çıktı. Devam etti, ‘Son 10 senede Alex ve Hagi’den başka konuşulan var mı?’Anelka’nın ismini söyledi. F.Bahçe Başkanı, ‘Chelsea’ye neden gitti’ dedi ve anlatmaya başladı:

Zevk almıyorum ki

Bana geldi. ‘Gideceğim’ dedi. ‘Neden’ dedim, ‘Hocadan, yönetimden, benden mi sorunun var’ diye sordum. ‘Hayır’ dedi ve şunu anlattı: ‘Türkiye’de oynanan futboldan zevk almıyorum. İki futbolcu başıma dikiliyor, beni oynatmamak için her şeyi yapıyor’. Türkiye’de oynanan sert futbol tartışılırken Yıldırım, Sinan Engin’e dönerek, ‘Alex’e ‘Koşmuyor’ diyorlar. Söyle Sinan! Guti, Alex kadar koşuyor mu!’ sorusunu yöneltti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ