MENÜ

İşte Mohamed Mostafa'nın Galatasaray'ı seçme nedeni

Aslan'ın golcüsü Mohamed'i yakından tanıyan, Mısır'da Btolat.com'da çalışan gazeteci Hossam Mostafa, yıldız futbolcu için şu çarpıcı yorumu yaptı: Oynadığı kulübe çok bağlı bir oyuncu. Galatasaray'a olan sevgisi bambaşka. Bunu maçlarda zaten görüyorsunuz. Takım arkadaşları ona çok yardımcı oluyor, o da arkadaşları için elinden geleni yapıyor. Kendisini Galatasaray'a adamış durumda.

İşte Mohamed Mostafa'nın Galatasaray'ı seçme nedeni

2019 yılında Mostafa Mohamed'e, Avrupa'dan 2.5 milyon Euro civarında transfer teklifleri vardı. Ancak o dönem forma giydiği Zamalek'te eski başkan Mortada Mansour, gelen teklifleri bir bir reddediyordu. Çünkü onun liderliğinde takımın Asya Şampiyonlar Ligi'ni kazanabileceğine inanıyordu. Şampiyonlar Ligi'nde takımını finale götüren Mohamed, 13 maçta 7 gol attı ancak bu kupa için yeterli olmadı. Sonrasını zaten biliyorsunuz, meşhur Ocak efsanesi başlıyor ve 2 ay sonra Galatasaray'a transfer oluyor.

Haberin Devamı

Kazanma odaklı

Güçlü bir karakteri var ve kazanma odaklı bir oyuncu. Hücum bölgesinde mükemmel pozisyon alıyor. Galatasaray ile oynadığı maçlarda bunu görüyorsunuz. Takım arkadaşlarına harika yardım ediyor. Aynı şekilde arkadaşları da onu destekliyor. Bu da başarısının sırrı olarak ortaya çıkıyor. Ancak söylenmesi gereken bir şey var, Mohamed gerçekten kendini Galatasaray'a adamış durumda. Gerekirse arkadaşları için sahada canını bile vermeye hazır.

Haberin Devamı

Cim Bom'u seçti çünkü...

Devre arası transfer döneminde onu Fenerbahçe'nin yanı sıra Saint Etienne, Glasgow Rangers ve Rayo Vallecano'nun da istediği konuşuluyordu. O Galatasaray'ı seçti çünkü oradaki aidiyet duygusunu biliyordu. Ayrıca Galatasaray'ın, gelecek adına yaptığı projeler onun kariyeri için çok daha doğruydu.

Mertcan Polat

YORUM YAZ