MENÜ

İşte Mersin

Tam 29 yıl sonra yarın Süper Lig maçına ev sahipliği yapacak olan şehir adeta tek yürek... Taraftarlar biletlere hücum ediyor, teknik direktör Nurullah Sağlam da FANATİK aracılığıyla mesajlarını gönderiyor.

İşte Mersin

Geçen sezon Bank Asya 1. Lig’de umutlarını tükettiği dönemde teknik direktör Nurullah Sağlam’la anlaşan ve 29 yıllık özlemine son veren Mersin’de büyük heyecan var... FANATİK, yıllar sonra Süper Lig maçına ev sahipliği yapacak olan kentin nabzını tuttu. Şehir turu yaptığımız Nurullah Sağlam, 3 yıl daha sözleşmesinin olduğu Lacivert-Kırmızılılar’la koyduğu hedefleri anlattı. “Mersin’i Süper Lig’e çıkarmak bana nasipmiş” diyen tecrübeli hoca, “Açıkçası geldiğimde durum çok da iç açıcı değildi. Özellikle devre arasında yaptığımız transfer, Süper Lig’e çıkmamızda büyük rol oynadı. Burası tam bir futbol şehri. Bundan sonra iş, şehre, taraftara ve camiaya düşüyor. Üç yıl daha görevimin başındayım. Tesisleşmeden statlara kadar her şeyle ilgileniyoruz. Böylesine büyük bir şehrin takımını, ismine layık bir şekilde temsil edeceğiz. En önemli hedefimizde ilerleyen yıllarda Avrupa kupalarında sahne almak” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Hedeflerini anlattı

Yeni sezon öncesi transferde akılcı bir politika izlediklerini de vurgulayan Sağlam, “Tecrübeli oyunculardan yana
tercihimizi kullandık. Nobre, Zurita, Hakan gibi gibi oyuncuları da kadromuzu katıp, başarılı olmayı planlıyoruz. Süper Lig’deki ilk yılımızda aynı politikayı izleyip, ilk yılımızda ligde kalıcı olmayı düşünüyoruz. Ankaragücü maçını kazanarak lige güzel bir başlangıç yaptık. Taraftarlarımıza da bir mesaj oldu. 29 yıl sonra evimizde oynayacağımız bir Süper Lig maçında da Bursaspor’a karşı zor bir sınav vereceğiz” açıklamasını yaptı.

12. adam iş başında!

Tevfik Sırrı Gür Stadı’nda 29 yıl sonra oynanacak Süper Lig maçına taraftarlar büyük ilgi gösteriyor. En ucuz biletin 22 TL olduğu Bursaspor karşılaşmasını canlı izlemek isteyen taraftarlar, gişe önünde uzun kuyruklar oluşturuyor. Maça ilgi gösteren taraftarlar, bilet fiyatlarına ise isyan ediyor. En ucuz biletin 22 TL olmasını eleştiren 12. adam, bundan sonraki maçlar için indirime gidilmesini talep ediyor.

Haberin Devamı

Murat Akbaş

YORUM YAZ