MENÜ

İşte Kocaman'ın istediği adam!

Tecrübeli çalıştırıcı, devre arasında orta sahaya dünyaca ünlü bir ismi katmak istiyor. Manchester City'nin 25 yaşındaki Hollandalı oyuncusu, Sarı-Lacivertliler'in son gözdesi.

İşte Kocaman'ın istediği adam!

Geçtiğimiz günlerde devre arasında Fenerbahçe’nin kadrosuna takviye yapmayı düşündüğünü belirten teknik direktör Aykut Kocaman’ın, İngiltere Premier Ligi’nde Manchester City forması giyen Nigel De Jong’u istediği öğrenildi. Özellikle orta sahadaki futbolcularından yeterli verimi alamayan Kocaman’ın, Emre Belözoğlu’na destek olacak bir isim aradığı ve City’nin Hollandalı oyuncusu konusunda oldukça ısrarcı olduğu ifade edildi. Bu oyuncu ile ilgili olarak yönetimle temasa geçmeye hazırlanan deneyimli çalıştırıcının, De Jong’un takıma büyük güç katacağını düşündüğü bildirildi.

Haberin Devamı

Sert futbolu ile tanınıyor...
Kariyerine Hollanda’nın Ajax takımında başlayan 25 yaşındaki defansif orta saha oyuncusu, ardından Alman ekibi Hamburg’daki başarılı performansı sonrasında geçtiğimiz yıl 18 milyon Pound karşılığında City’nin yolunu tutmuştu. Bu sezon Newcastle’lı Hatem Ben Arfa’nın ayağını kırdıktan sonra Hollanda Milli Takım Teknik Direktörü Bert van Marwijk’in kadroya almadığı tecrübeli oyuncu, kamuoyunun da tepkisiyle karşılaşmıştı. De Jong, milli takım formasını şu ana kadar 50 kez giydi ve 1 gol attı.

Nigel De Jong kimdir?
Doğum Tarihi: 30.10.1984
Doğum Yeri: Amsterdam
Ülkesi: Hollanda
Yaşı: 25
Boyu: 1.74
Kilo: 72
Mevkii: Orta Saha
Kulübü: Manchester City
Oynadığı takımlar: Ajax ve Hamburg

YORUM YAZ