MENÜ

Ersun Yanal ve Emre Belözoğlu açıklaması...

Fenerbahçe muhabirimiz Yusuf Dursun, Fenerbahçe gündemine bomba gibi düşen Emre Belözoğlu ve Ersun Yanal arasında neler yaşandı? sorusunu Fanatik TV'de değerlendirdi. Yusuf Dursun, ' Emre'yi çok yakından tanıyorum. Bana kesinlikle öyle bir şeyin olmadığını söyledi.' dedi.

Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinde maç kadrosunda yer almayan kaptan Emre Belözğlu'nun Ersun Yanalla bir sorun yaşadığı için kadroda yer almadığı iddiaları gündeme bomba gibi düştü.

Haberin Devamı

Fenerbahçe muhabirimiz Yusuf Dursun, Emre Belözoğlu ve Ersun Yanal arasında bir sorun var mı? sorusuna, 'Ben Emre ile hemen hemen tek konuşan gazetecilerden biriyim. Bana kesinlikle böyle bir şey yok dedi. Ben kendisine inanıyorum ama bazı yazarlar, köşe yazarları ısrarla kafa karıştırmaya devam ediyor. Kendisi bana olsaydı söylerdim diyor. Ama insanlar ısrarla bir şey arıyorlar. Emre hakkında söylenenlere inanmak istemiyorum. Kendisi dürüst bir insan ve iyi bir futbolcu. Fenerbahçe'nin ve Milli Takımın kaptanı. Bu yıl gerçekten çok farklı oynuyor. Emre'ye yardımcı olmak zorundayız' dedi.

YORUM YAZ