MENÜ

İşte Devler Ligi kadrosu

Galatasaray'da Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek kadro belli oldu. Hajrovic, Telles ve Burdisso'yu listeye ekleyen Sarı-Kırmızılı ekip, Bruma, Engin, Riera, Dany ve Amrabat'ı ise listeden çıkardı

İşte Devler Ligi kadrosu

UEFA’nın resmi internet sitesinde yer alan haberde, ara transfer döneminde takımlarını değiştirerek Şampiyonlar Ligi’nde mücadele etme hakkını eden oyuncular arasında Galatasaray’ın yeni transferleri Brezilyalı Alex Telles, Boşnak İzet Hajrovic ve Arjantinli Guillermo Burdisso’ya da yer verildi. Yönetmelikler gereği 3 yeni futbolcunun dahil edilebildiği ve maksimum 25 kişinin adının yer alabildiği listede, Galatasaray’ın kiralık olarak gönderdiği Portekizli Bruma, Amrabat, Beşiktaş’a kiralık giden Dany, Engin Baytar ile sözleşmesi feshedilen İspanyol Albert Riera’nın adları ise Şampiyonlar Ligi listesinden çıkarıldı.

Chelsea yenileri oynatamıyor


Sarı-Kırmızılı ekibin Şampiyonlar Ligi’ndeki rakibi Chelsea de önemli transferlere imza attı ve kadroda çeşitli değişiklikler yaşandı. Ancak bu hamlelerin bir kısmı Devler Ligi’ne yansımadı. Juan Mata’yı Manchester United’a gönderen Chelsea, Nemanja Matic ve Mohamad Salah transferlerini ise Şampiyonlar Ligi’nde oynatamayacağı için listeye ekleyemedi.

İŞTE UEFA'DAKİ OYUNCU LİSTESİ

Kaleciler
25 Fernando Muslera
67 Eray İşcan
86 Ufuk Ceylan

Haberin Devamı


Defans
2 Guillermo Burdisso
5 Gökhan Zan
15 Alex Telles
21 Aurelien Chedjou
22 Hakan Balta
26 Semih Kaya
27 Emmanuel Eboue
55 Sabri Sarıoğlu

Orta saha
3 Felipe Melo
4
Hamit Altıntop
6 Ceyhun Gülselam
7 Aydın Yılmaz
8 Selçuk İnan
10 Wesley Sneijder
14 İzet Hajrovic
35 Yekta Kurtuluş
52 Emre Çolak

Forvet
11 Dider Drogba
17 Burak Yılmaz
19 Umut Bulut

YORUM YAZ