MENÜ

İşte Beşiktaş'ın çocuğu Allen Iverson!

Türk sporunda bir devrim yaşandı... NBA'in gelmiş geçmiş en iyi oyuncularından Allen Iverson, dün resmen tribünlerin deyimiyle 'Beşiktaş'ın çocuğu' oldu.

İşte Beşiktaş'ın çocuğu Allen Iverson!


Beşiktaş’ın yeni transferi dünyaca ünlü ABD’li basketbolcu Allen Iverson, sonunda Siyah-Beyazlı taraftarlarla buluştu. Akatlar Cola Turka Arena’da düzenlenen törende, ışık ve lazer gösterileri eşliğinde salona çıkan Iverson, sahada kendisini tezahüratlarla karşılayan Beşiktaşlı taraftarları selamladıktan sonra tören için hazırlanan platforma geçti.

Haberin Devamı

‘Çok heyecanlıyım’
Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Erdoğan Toprak ve yönetim kurulu üyesi Şeref Yalçın’ın da hazır bulunduğu törende bir konuşma yapan Iverson, “Bana bu fırsatı tanıdığı için Beşiktaş’a, beni bu kadar içtenlikle karşıladığı için de Beşiktaş taraftarına teşekkür ediyorum” dedi. Taraftarlara, “Sizi görmek beni heyecanlandırıyor” diyen Iverson, “Çok heyecanlandım. Her maçı kazanacağımıza söz veremiyorum ama bütün maçlarda elimizden geleni yapacağımıza ve takım ruhu içinde oynayacağımıza söz verebilirim. Sizin desteğinize sonuna kadar güveniyoruz” ifadelerini kullandı.

Allen Iverson buraya!
İmza töreninin ardından sahaya inerek altyapıdan 3 oyuncuyla basketbol oynayan Beşiktaş’ın dünya yıldızı Allen Iverson, daha sonra taraftarların isteğiyle ‘üçlü’ çektirdi. Tribünün önüne giden Iverson, bir amigo gibi taraftarlarla birlikte tezahürat yaptı. ABD’li oyuncu, bir taraftara da top hediye etti. Bu arada, tören öncesinde salonda Iverson’ın NBA’deki performansıyla ilgili multivizyon gösterisinin yanı sıra dans şovu da yapıldı. Yıldız oyuncunun gördüğü ilgiden bir hayli memnun olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

Atkılar piyasada!
Beşiktaş futbol takımının hem ligde hem de Avrupa’da üst üste aldığı olumsuz sonuçlarla hayal kırıklığı yaşayan Beşiktaşlı taraftarlar, dün Allen?Iverson ile havaya girdi. ‘Iverson’ atkıları ve tezahüratlarla Akatlar Cola Turka Arena’yı inleten Siyah-Beyazlı sporseverler, dünyaca ünlü basketbolcuyu da etkilemesini bildiler.

Büyük ilgi gösterdiler
NBA’den sonra kariyerinde yeni bir sayfa açan ve Beşiktaş’a imza atan Allen Iverson, dünkü törende büyük ilgiyle karşılaştı. Siyah-Beyazlı kulübün, bu organizasyon için özel hazırlık yaptığı gözlendi.

Tarihi fotoğraf!
Beşiktaş’ın dünyaca ünlü transferi Allen Iverson, dün kendisini resmen Siyah-Beyazlı renklere bağlayan imzayı attı ve bu pozu verdi.

YORUM YAZ