MENÜ

İşte Aslan'ın son gözdesi!

Hagi'nin, Ufuk ve Aykut ikilisinden memnun olmaması üzerine kaleci arayışlarına başlayan Galatasaray, rotayı yeniden Roma'ya çevirdi. Brezilyalı kaleci için menaceriyle temasa geçildi.

İşte Aslan'ın son gözdesi!

Önce Brezilyalı Taffarel, ardından Mondragon ile uzun yıllar kalesinde sıkıntı yaşamayan Galatasaray, Kolombiyalı file bekçisiyle yollarını ayırdığından beri bu bölgede tam olarak huzur bulamadı. Geçen sezon yaşanan Leo Franco hüsranından sonra yerli kalecilerle yola devam etme kararı alan Cim Bom, hem Aykut’un hem de Ufuk’un yediği hatalı goller nedeniyle transfer kararı aldı. Rakibin her atağında korku duymaktan bıkan yönetim, Gheorghe Hagi’nin talimatı doğrultusunda tanıdık bir isme yöneldi: Alexander Doni. Daha öncede Galatasaray’ın ilgilendiği yabancı kalecilerden birisi olan Doni’nin menaceri Kahraman Aslan’ın, Başkan Adnan Polat’tan randevu aldığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Teklife sıcak bakıyor
Teknik direktör Hagi’nin devre arasında bu sorunu çözmek konusundaki ısrarı sonrasında harekete geçen Başkan Adnan Polat ve kurmaylarının, Doni’yi transfer etmek için tüm imkanları zorlayacakları ifade edildi. Tecrübeli kalecinin de bu sezon İtalyan temsilcisinde yerini Julio Sergio’ya kaptırmasından dolayı oynayabileceği bir takıma gitmek istediği, Aslan’a da oldukça sıcak baktığı ifade edildi. 10 kez ülkesinin formasını giyen Doni, ilk A Milli Takım deneyimini de 2007’de Türkiye’ye karşı yaşamıştı.

Doni Kimdir?
Adı: Alexander Doni
Doğum tarihi: 22.10.1979
Doğum yeri: Sao Paulo-Brezilya
Boyu: 1.95 m
Mevki: Kaleci
Oynadığı takımlar: Corinthians,
Santos, Cruzeiro, Juventude, Roma

YORUM YAZ