MENÜ

İşte 2020'nin en iyi futbolcusu ödülünde oy verenler

2020’nin en iyi futbolcusu Robert Lewandowski, en iyi hocası Jürgen Klopp seçildi. Ay-Yıldızlılar’ın teknik direktörü Güneş ve kaptanı Burak, birinci sıraya aynı isimleri koydu. Lewandowski, rakipleri Messi ve Ronaldo’ya tek bir puan vermezken, her iki süperstar ise ilk 3 tercihleri içerisinde Lewa’yı unutmadı!

İşte 2020'nin en iyi futbolcusu ödülünde oy verenler

FIFA tarafından yılın en iyilerinin belirlendiği ‘The Best’ ödüllerine Bayern Münih’in yıldızı Robert Lewandowski damgasını vurdu. Milli Takım teknik direktörleri ve kaptanları oylamaya katıldı. Bayern’le 2020’de kazanılmadık kupa bırakmayan yılın en iyi futbolcusu unvanını alan Lewandowski, oylamada oyuncu tercihini sırasıyla; Liverpool’a giden eski takım arkadaşı Thiago, PSG’den Neymar ve Manchester City’den Kevin De Bruyne’dan yana kullandı. En iyi teknik direktör Liverpool’dan Klopp olurken Lewa, birinci sıraya Bayern’deki hocası Hans Dieter Flick, sonra da Klopp ile Sevilla’dan Julien Lopetegui’yi koydu.

Haberin Devamı

İlk kez Messi’ye oy verdi…

Polonyalı forvetin ödülü kazandığı açıklandığı sırada morali bir hayli bozuk gözüken Juventus’tan Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, 1. tercihini Lewandowski’den, 2.’sini Lionel Messi’den (İlk kez Messi’ye oy verdi.), sonuncusunu da Mbappe’den yana kullandı. PSG’ye gideceği iddia edilen Barça’dan Messi’nin, oyunu ilk olarak bu takımdan Neymar ve sonra da Mbappe’den yana kullanıp, son tercihini Lewandowski yapması dikkat çekti. A Milli Takımımız’ın Teknik Direktörü Şenol Güneş ile kaptan Burak Yılmaz, en iyi hoca olarak Flick’i, oyuncu olarak Lewandowski’yi birinci tercihlerinde gösterdi.

YORUM YAZ