MENÜ

İşte 12. adam

Taraftarı, liderlik maçında Trabzon'u yalnız bırakmadı. Günler öncesinden biletleri tüketen Bordo-Mavili futbolseverler, Avni Aker'de son yılların en büyük izdihamına neden oldu.

İşte 12. adam

Trabzonspor’un galip gelmesi halinde Süper Lig’in zirvesine çıkacağı Galatasaray sınavında Avni Aker Stadı tribünleri Bordo-Mavi renklere boyanmıştı. Deplasmandaki Konya galibiyeti sonrası iyiden iyiye havaya giren Karadenizli futbolseverler, iple çektikleri Galatasaray maçı öncesi tüm biletleri tüketmiş, büyük organizasyonlarla zorlu 90 dakikaya hazırlanmıştı. Trabzonlu futbolsever maça saatler kala stada akın ederken, tüm tribünler tıka basa doldu. 20 binden fazla Bordo-Mavili taraftar ellerindeki bayraklarla tribünlerde müthiş bir de gösteri yaptı. Karadeniz ekibi son yıllardaki en büyük taraftar desteğini Galatasaray mücadelesinde hissetti.

Haberin Devamı

Şampiyonluk pankartı
Trabzonspor tribünlerine asılan, “Zamanı geldi şampiyonluğun” yazılı pankart da taraftarın şampiyonluğa olan inancını belgeledi. Galatasaray cephesinde de durum farklı değildi. Sarı-Kırmızılı futbolseverler kendilerine ayrılan bin kişilik tribünü tamamen doldurdu.

YORUM YAZ