MENÜ

"İstanbul'u unutmasınlar"

Şu anda Inter'in menajeri olan eski Liverpool teknik direktörü Rafael Benitez, CNN'e yaptığı açıklamalarla Liverpool taraftarlarına mesaj gönderdi.

"İstanbul'u unutmasınlar"

Eski Liverpool teknik direktörü Rafael Benitez, şu anda Liverppol'un düştüğü durumda kendisinin payı olduğunu ileri sürenlere CNN'e yaptığı açıklama ile cevap verdi.

Bu konuda çok fazla şey söylemek istemediğini belirten Benitez " Ben Liverpool taraftarıyım ve bu kulübü çok seviyorum. Oradaki evim hala duruyor ve bir gün oraya dönmeyi düşünüyorum." dedi.

Liverpool'un uzun zamandır şampiyon olamadığı yorumlarına da cevap veren İspanyol teknik adam " Birileri bir şeyler söylüyor, ve maalesef ben de cevap vermek zorunda kalıyorum. Yine de çok afzla şey söylemeyeceğim. Taraftarlara söylemek istediğim tek şey, 2005'te İstanbul'da kazandığımzı Şampiyonlar Ligi Kupası'nı unutmasınlar, ve bizim tek başarımız da İstanbul değildi. Çeyrek finaller, yarı finaller oynadık. Avrupa'da çok önemli yerlere geldik. Bunu taraftarlar unutmasın." yorumunu yaptı.

Mourinho'nun Inter ile 3 kupayı aldığının hatırlatılması üzerine, insanlar hep geçmişten bahseder, Valencia'dayken de iki Şampiyonlar Ligi finali oynadıklarını ve benim durumu daha kötüye götüreceğimi söylüyorlardı. Liverpool'da da bu böyleydi ve şimdi Inter'de de. Ancak ben geleceğe bakmaya devam edeceğim." açıklamasını yaptı.

Hakan Ateşler / Fanatik.com.tr

Haberin Devamı
YORUM YAZ