MENÜ

Manchester City'den İstanbulspor'a: Alper Avcı

Fatih Tekke ile yollarını ayırdıktan sonra hoca arayışına devam eden İstanbulspor Manchester City altyapısında görev yapan Alper Avcı’yı gündemine aldı. Sarı-Siyahlılar, Avcı’nın yanı sıra Hakan Yakın’la görüşme halinde.

Manchester City'den İstanbulspor'a: Alper Avcı

Bu sezon oynadığı 6 lig maçında 4 mağlubiyet ve 2 beraberlik alan İstanbulspor, teknik direktör Fatih Tekke ile yollarını ayırmıştı. İstanbul ekibi teknik direktörlük görevi için şu anda Manchester City altyapısında görev yapan Mustafa Alper Avcı’yı getirmeyi düşünüyor. Yapılan yönetim toplantısı sonucunda İstanbulspor’da teknik direktörlük için düşünülen ilk isim, şu anda Manchester City altyapısında görev yapan Mustafa Alper Avcı. Diğer adaylar en son Abdullah Avcı’nın yardımcılığını yapan Egemen Korkmaz ve İsviçre’de görev yapan Hakan Yakın olduğu ifade edildi.

Haberin Devamı

İkna çabası...

Türkiye’nin en genç hocalarından biri olarak uzun süredir Manechester City altyapısında çalışan Alper Avcı daha önce de çok sayıda teklif almış, ancak kariyer planlaması açısından İngiltere’de kalmayı tercih etmişti. İstanbulspor’un genç teknik adamı, takımın başına getirebilmek adına yoğun mesai harcadığı ifade edildi.

Manchester Cityden İstanbulspora: Alper Avcı

YORUM YAZ