MENÜ

İstanbulspor Teknik Direktörü Mehmet Hüseyin Dalgıç:

Spor Toto 1.Lig'de Tuzlaspor'u 2-0'la geçen İstanbulspor'da teknik direktör Mehmet Hüseyin Dalgıç, "Tuzlaspor bu ligin ciddi takımlarından birisi. Güçlü oyun formasyonları var. Hafta içi ona göre çalıştık, çok iyi analiz ettik. Neticesinde oyunun başında golü bularak rahatladık" yorumunu yaptı.

İstanbulspor Teknik Direktörü Mehmet Hüseyin Dalgıç:

Spor Toto 1. Lig’in 28. haftasında İstanbulspor, Tuzlaspor'u 2-0 mağlup etti. Maçın ardından İstanbulspor Teknik Direktörü Mehmet Hüseyin Dalgıç karşılaşmayı değerlendirdi.

Haberin Devamı

Play-Off iddiasını sürdüren Sarı-Siyahlılar'da Dalgıç, “Bugün Tuzlaspor ile oynadığımız maçın neticesinde galip geldik. Tuzlaspor bu ligin ciddi takımlarından birisi. Güçlü oyun formasyonları var. Puantajdaki sıraları önemli değil. Kaliteli oyuncuları var. Bunu bildiğimiz için hafta içi ona göre çalıştık, çok iyi analiz ettik. Neticesinde oyunun başında golü bularak rahatladık. Buna ihtiyacımız vardı. Çünkü son haftalarda üzerimizde baskı vardı. Bu baskıyı oyuncularımız üzerinden atınca oyuncularımız rahat galibiyete ulaştı. 60’dan sonra istediğimiz oyunu sahaya yansıttık ve maçı bu şekilde bitirmeyi bildik. Direkten dönen, kaçırdığımız pozisyonlar da vardı. Oyunu önde götürdük. Tuzlaspor’a bundan sonraki maçlarda başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

KOCAELİ (İHA)

YORUM YAZ