MENÜ

İstanbul'da yarı maraton zaman

Dünyanın en iyi 8 yarı maratonundan biri olarak değerlendirilen N Kolay İstanbul Yarı Maratonu, bugün 16. kez yapılacak. Elit atletlerin mücadele edeceği yarı maraton, saat 10.00’da başlayıp, TRTSpor 2'den naklen yayınlanacak

İstanbul'da yarı maraton zaman

Spor İstanbul Genel Müdürü Renay Onur, bugün gerçekleştirilecek N Kolay İstanbul Yarı Maratonu’nda üst düzey atletlerin yarışacağını söyledi.

Haberin Devamı

"Türkiye atletizm tarihinde bu kadar yıldız atletin koştuğu ilk yol koşusu olacak. Bu da maratonun ve İstanbul’un dünyada daha fazla konuşulacağı anlamına geldiği için mutluyuz" diyen Onur ayrıca "Erkeklerde dünya yarı maraton rekortmeni Kenyalı Kibiwott Kandie ile rekoru elinden aldığı vatandaşı Geoffrey Kamworor, İstanbul Yarı Maratonu rekorunu elinde bulunduran Etiyopyalı Amdework Walelegn, kadınlarda maraton dünya rekortmeni Kenyalı Brigid Kosgei, yarı maraton dünya rekortmeni Kenyalı Peres Jepchirchir, İstanbul Yarı Maratonu ve İstanbul Maratonu rekorlarının sahibi Kenyalı Ruth Chepngetich gibi elit atletler yer alacak. Organizasyon büyük çekişmeye sahne olacak" açıklamasını yaptı.

İstanbulda yarı maraton zaman

YORUM YAZ