MENÜ

İstanbul'da deprem mi oldu? Son depremler - 11 Ekim Cuma

Son dakika haberi... Geçtiğimiz günlerde İstanbul - Silivri'de gerçekleşen 5.8'lik depremin ardından bir çok artçı deprem meydana gelmişti. Bu arada dün Yalova yakınlarında 4.1 büyüklüğünde saat 19.52'de deprem meydana geldi. Deprem İstanbul ve çevre illerde de hissedildi. Avrupa Sismoloji Merkezi, İstanbul’un 44 kilometre güneydoğusunda, Marmara Denizi’nde 3.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Kandilli Rasathanesi'nin bilgilerine göre, İstanbul'da bir deprem daha gerçekleşti. Yalova’nın Marmara Denizi açıkları olan 3.3 ve 3.4 büyüklüğündeki 2 sarsıntı daha izledi.

İstanbul'da deprem mi oldu? Son depremler - 11 Ekim Cuma

Son dakika haberi... İstanbul'da deprem gerçekleşti. Saat 19:52 sıralarında İstanbul ve çevre illerde hissedilen bir deprem meydana geldi. İstanbul'a 44 km uzaklıkta 5 km derinlikte Yalova yakınlarında 4.1 büyüklüğünde saat 19.52'de deprem meydana geldi. Deprem İstanbul'da hissedildi.

Haberin Devamı

Derinlik 10 km olarak belirlendi. Avrupa Sismoloji Merkezi, İstanbul’un 44 kilometre güneydoğusunda, Marmara Denizi’nde 3.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Kandilli Rasathanesi'nin verdiği bilgilere göre, deprem 4.1 büyüklüğünde gerçekleşti.

Kandilli Rasathanesi'nin bilgilerine göre, İstanbul'da bir deprem daha gerçekleşti. Yalova açıklarında gerçekleşen ikinci depremin büyüklüğü ise 3.3 olarak kaydedildi.

Bir deprem daha

Yaşanan bu depremi yine merkez üssü Yalova’nın Marmara Denizi açıkları olan 3.3 ve 3.4 büyüklüğündeki 2 sarsıntı daha izledi. Çevre illerden de hissedilen depremlerde herhangi bir can ve mal kaybının yaşanmadığı belirtildi.

SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYINIZ

YORUM YAZ