MENÜ

Issam Salem: Fatih Terim ve Mostafa Mohamed, Klopp ve Salah gibi olacaklar

Galatasaray'a Fenerbahçe deplasmanında galibiyeti getiren golü atan Mostafa Mohamed için kiralandığı kulübü Zamalek'in basın sözcüsü Issam Salem açıklamalarda bulunurken Mostafa Mohamed'in Fatih Terim ile olan ilişkisinin Jurgen Klopp & Mohamed Salah ilişkisinin tekrarı olacağını belirtti.

Issam Salem: Fatih Terim ve Mostafa Mohamed, Klopp ve Salah gibi olacaklar

Galatasaray'ın Zamalek'ten kadrosuna kattığı Mostafa Mohamed, Fenerbahçe deplasmanında attığı golle takımına önemli bir zafer kazandırdı. Galatasaray formasıyla süre aldığı 2 maçta 2 gol atan Mohamed için eski takımı Zamalek'in basın sözcüsü Issam Salem de açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Mısır'da ONTime Sports'a açıklamalarda bulunan Salem, "Mostafa Mohamed, büyük bir yeteneğe sahip olduğu için Galatasaray'da da şimdiye kadarki dönemde öne çıkıyor" ifadelerini kullandı.

Mohamed'in Fatih Terim ile olan iyi ilişkisine de dikkat çeken Salem, "Liverpool'da Jurgen Klopp ile Mohamed Salah'ın ilişkisi, Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim ile Mostafa Mohamed arasında tekrarlanacak" dedi.

Haberin Devamı

Mısır basınında oyuncunun gol atmasıyla Zamalek'in bonuslar kazanacağına yönelik çıkan haberleri de değerlendiren Issam Salem, yapılan anlaşmada böyle bir madde olmadığını dile getirdi.

YORUM YAZ