MENÜ

İspanya'da gündem Sergio Ramos

Kritik anlarda takımına adeta hayat öpücüğü veren Los Galacticos’un kaptanı Sergio Ramos, bu kez de Betis maçında galibiyeti getiren golü attı. Toplamda 69 gole ulaşan İspanyol yıldız, kulüp tarihinin de en golcü ikinci savunma oyuncusu oldu.

İspanya'da gündem Sergio Ramos

İspanya Ligi’nde Real Madrid’in, Real Betis’i 2-1 yenerek liderliği tekrar Barcelona’dan aldığı maçta galibiyeti getiren gole imzasını atan kaptan Sergio Ramos, bu sezona damgasını vurmaya devam ediyor. Betis karşısında fileleri havalandırıp, Real adına 69. golünü atan Ramos, kulüp tarihinin en çok gol atan savunma oyuncuları listesinde 68 gollü Roberto Carlos’u geride bırakmayı başardı. Ramos’un önünde 127 golle takımın eski kaptanı Fernando Hierro bulunurken, bu efsane futbolcu ilk döneminde Los Galacticos’un orta sahasında görev yapmış, sonra savunma
pozisyonuna geçmişti.

En golcü 4. oyuncu

Tüm kulvarlarda bu sezon toplamda 10 gol atan Ramos, Cristiano Ronaldo (26), Benzema (15) ve Morata’nın (13) ardından takımın en skrorer dördüncü ismi konumunda yer alıyor. Kritik anlarda takımına adeta hayat öpücüğü veren İspanyol yıldız, ligde Villarreal (1-1) ve Barcelona’ya (1-1) karşı beraberliği getiren golleri atarken, Betis maçı dışında Deportivo (3-2) karşısında 3 puanı getiren son golü, Malaga (2-1) önünde de 2 gole birden imzasını atmıştı.


Elvir Baliç'ten Fenerbahçe yanıtı


Bizim golcüleri geride bıraktı

Bu sezon La Liga’da 7 gol kaydeden Ramos, lig maçları göz önünde alındığında Süper Lig’deki birçok futbolcudan daha skorer bir performans sergiledi. Ramos, attığı gollerle Beşiktaş’tan Vincent Aboubakar (6), Fenerbahçe’den Robin van Persie (6) ve Galatasaray’dan Lukas Podolski (5) gibi golcü futbolcuları geçmeyi başardı.

Ahmet Nur Çebi açıkladı: Quaresma'ya ceza...

Haberin Devamı
YORUM YAZ