MENÜ

İsmet Taşdemir: Elimizdeki 3 puan uçtu gitti

Osmanlıspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, Balıkesirspor'la 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu. Taşdemir, ''Elimize kadar gelmiş 3 puanı geri teptik, bundan dolayı üzüntülüyüz. İlk yarıyı kapattık, artık ikinci yarı çok daha farklı bir Osmanlıspor izletmeye çalışacağız." ifadelerini kullandı.

İsmet Taşdemir: Elimizdeki 3 puan uçtu gitti

TFF 1. Lig’in 17. hafta müsabakasında Balıkesirspor ile Osmanlıspor karşı karşıya geldi. Müsabaka karşılıklı atılan goller ile 1-1 berabere bitti. Osmanlıspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, karşılaşmanın kendileri için kötü başlamadığını dile getirdi.

Haberin Devamı

İlk 10 dakikadan sonra düşüncelerini sahaya yansıtmaya başladıklarını aktaran Taşdemir, "Maçın mücadele gücünün yüksek olacağını biliyorduk, onu da yaptık. Biraz şansımızla da bir gol bulduktan sonra da ikinci yarı aslında çok doğru oynadık. Aslında rakibimizin 10 kişi kalmasını fırsata çevirebilirdik ama akabinde bizim de 10 kişi kalmamız tekrar dengeyi sağladı. İkinci yarı pozisyon vermeden bir penaltı golüyle elimizdeki 3 puan uçtu gitti. İlk yarının son maçını 3 puanla kapatmak istedik ama başaramadık." şeklinde konuştu.

Taşdemir, futbolcularının üzerinde, son haftalarda galip gelememenin verdiği stres ve baskının olduğuna değinerek, "Sezon başından beri de basit hatalardan dolayı çokça puan ve puanlar kaybettik. Elimize kadar gelmiş 3 puanı geri teptik, bundan dolayı üzüntülüyüz. İlk yarıyı kapattık, artık ikinci yarı çok daha farklı bir Osmanlıspor izletmeye çalışacağız." ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ