MENÜ

İsmet Demir'in Adana at yarış tahminleri

Adana at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı İsmet Demir günün programını değerlendirdi.

İsmet Demir'in Adana at yarış tahminleri

14 Ekim Cumartesi Adana at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı İsmet Demir günün programını değerlendirdi.

PERFECT HEART cazip tekim

1.AYAK: Son yarışını uzak farkla kazanırken aynı günkü maiden koşudan 2 saniye daha iyi bir derece sergileyen GÜLDÜR YÜZÜMÜ(5), fit durumuyla birinciliğin en güçlü adayıdır. Yarış görüp pisti tanıyan SERAPHIC(6) ile her geçen gün iyi duruma gelen FEVERAN(4) ikilisi favorinin ciddi rakipleridir.

2.AYAK: Yarış gördükçe açılan tipik Yalaz temsilcilerinden biri olan ŞEREFAĞA(7), artan tecrübesiyle ilk şans verdiğim isimdir. Bu pist ve mesafedeki son startında sert rakipler yanında tabelaya giremese de 1.18.80'lik bitiriş derecesiyle dikkat çeken GÖKSELOĞLU(4), ekürisi ve flaş pilotuyla ikinci şans verdiğim isimdir. Kaizbert temsilcisi olduğu için sürekli takibimde olan KARABEY(5) ile son iki startında kumda ikincilikler elde eden EFEBERK(3) üst sıralarda yer bulabilirler. DURMAZEFE(2) ve ŞİVENÜMA(11) sürpriz şansı verdiğim taylardır.

3.AYAK: Ara sonrası gördüğü yarışlarla kondisyon açığını kapatan ASLANSTAR(4), normale dönen sıkleti ve rekortmeni olduğu mesafesinde birinciliğin en güçlü adayıdır. İstirahat dönemi sonrası İstanbul'da yarış görüp Adana'ya getirilen kalite safkan GECE RÜZGARI(5), artan formuyla favoriye sıkı rakip olacaktır. Stilindeki rakiplerine rağmen iç start çekme avantajıyla SHERE KHAN(1), beyaz bayrak ayna yarışı yapabilir. DEMİRBÜKEN(3) ve OKEY(8) üst sıraları zorlayabilecek diğer safkanlardır.

4.AYAK: Muntazam idmanlarla etkili formunu devam ettiren yetenekli safkan METAFORA(5)'ya ilk şansı veriyorum. Çalışmalarını Ankara'da tamamlayan seri safkan BEST OF ELA(1), denk rakipler yanında ikinci şans verdiğim isimdir. Çimdeki tek startında ikincilik elde eden şampiyon aygır Luxor temsilcisi olan KÜÇÜK BEYZA(7), artan form ve tecrübesiyle en ufak bir hatayı affetmeyecektir.

5.AYAK: Etkisiz yarışları sonrası Ankara'da mükemmel hazırlanan PERFECT HEART(3)'ın uygunlaşan kilosuyla denk rakiplerine üstünlük sağlamasını bekliyorum.

6.AYAK: Grubun formda safkanı PİRSUSLU(5), önde temposunu iyi ayarlaması halinde birincilik özlemine son verebilir. Sürekli aşama kaydeden UZUN BEY(7), kum pistte de etkili olup favorinin öncelikli rakibidir. Yetenekli bir tay olan APASBEY(8) ile etkili formunu devam ettiren İPEKÇİHAN(2) ikilisi üst sıraları zorlayabilirler. CANODİN(14), TURBOKADİR(6) ve ÇIRAK(1) imkanlar ölçüsünde şans verdiğim diğer taylardır. Bol şanslar dileğiyle....

5-6-4
7-4-5-3-2-11
4-5-1-3-8
5-1-7
3
5-7-8-2-14-6-1

Haberin Devamı
YORUM YAZ