MENÜ

İsmet Badem'e son görev

Bir nesle basketbolu sevdiren ve önceki gün hayatını kaybeden İsmet Badem’in cenazesi bugün defnedilecek. Badem’in naaşı, Çanakkale’nin Eceabat ilçesine bağlı Seddülbahir köyü camiinde kılınacak ikindi namazından sonra toprağa verilecek.

İsmet Badem'e son görev

Bir nesle basketbolu sevdiren ve önceki gün hayatını kaybeden İsmet Badem’in cenazesi bugün defnedilecek. Badem’in naaşı, Çanakkale’nin Eceabat ilçesine bağlı Seddülbahir köyü camiinde kılınacak ikindi namazından sonra toprağa verilecek.

Haberin Devamı

Türk basketbolunun duayen isimlerinden İsmet Badem, önceki gün Çanakkale’nin Biga ilçesinde motosiklet sürerken geçirdiği rahatsızlık sonucu yaşamını yitirmişti. Fanatik Basket’in kurucularından olan Badem’den gelen acı haber, sadece ailesini ve dostlarını değil basketbolu onun sayesinde seven milyonları da yasa boğdu. Spor ve medya camiasından birçok isim, İsmet Badem için başsağlığı mesajı yayınladı. Ayrıca sosyal medyada 10 binelerce mesaj paylaşılırken, birçok kişi de İsmet Badem ile yaşadığı anıları yazdı.

Sevenleri yalnız bırakmayacak

Bir nesle adeta basketbolu sevdiren İsmet Badem’in cenazesi bugün kaldırılacak. Çanakkale’nin Ecabet ilçesine bağlı Seddülbahir köyü camiinde kılınacak ikindi namazından sonra toprağa verilecek Badem’i sevenleri yalnız bırakmayacak. Spor ve medya camiasının önde gelen isimleri, Badem ailesininin bu zor gününde yanında olacak.

Haberin Devamı

İsmet Bademe son görev

‘En büyük aşkı yüzünden...’

Motorsiklet sevgilisiyle bilinen İsmet Badem’in oğlu Burçin Badem, babasının ölümüyle ilgili sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yayınladı. Babasının motorsiklet kazası sonucu vefat etmediğini söyleyen Burçin Badem, “Üzütümüzü bizle paylaşan dostlarım, babamı hastaneden teslim aldık. Olay yeri raporu ve görgü tanıklarına göre trafik kazası ya da sürat değil en büyük aşkı motorunu sürerken fenalaşıp düşüyor. Onun ustalığında birinin kontrolünü kaybedip kaza yapacağı durum yok” mesajını paylaştı.

Herkesi yasa boğdu

Hidayet Türkoğlu (TBF Başkanı): Hayatını basketbola adayan değerli ağabeyim İsmet Badem’in vefatını çok büyük bir üzüntüyle öğrendim. İsmet Ağabeyime Allah ’tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve tüm basketbol camiamıza başsağlığı diliyorum.

Ergin Ataman (Anadolu Efes coachu): Bir basketbol duayenimizi daha bir çok anımızı hatıralarda bırakarak kaybettik. Allah rahmet eylesin İsmet ağabey. Ekran başında Türkiye’ye basketbolu anlatan, sevdiren, büyük basketbol misyoneri İsmet Badem... Çok üzgünüm.

Mehmet Okur (Utah Jazz efsanesi): Çok üzüldüm. Mekanı cennet olsun. Göksenin Köksal (Galatasaraylı basketbolcu): Mekanın cennet olsun İsmet abim. Nur içinde yat.

Haberin Devamı

​Sinan Güler (Fenerbahçeli basketbolcu): Tebessümü, enerjisi basketbol sevgisi hiçbir zaman eksik olmadı. Hayatını basketbolu insanlara sevdirmeye adadı. Semih Erden (Milli basketbolcu): Güzel insan, güzel abi... Her şey için teşekkürler.

YORUM YAZ